.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    На Френската ѝ се носи славата, че там влизат богаташчета, че основно хората се интересуват само от айфони и маркови дрехи и тн.
    Да бе, охраната седи на входа и събира по 10 лева вход на ден, ако нямаш не те пуска... Глупости са тва. Аз съм завършил френската и си е екстра даскало, само че последните години доста се промениха нещата смениха се 70% от преподавателите и администрацията така че сега не знам как е. Иначе според мене избора не е особено сложен. Ако ти харесва Франция и ти се учи френски ходи във френската защото там освен езика се учи всичко свързано с френската култура и то по доста задълбочен начин. Ако предпочиташ руски/англииски ходи в 133. Въпреки че то и тва няма особено значение тъй като аз завърших ФЕГ па отидох да следвам в Англия

Цитирай Първоначално написано от skok Виж мнението
    Ако ти харесва Франция и ти се учи френски ходи във френската защото там освен езика се учи всичко свързано с френската култура и то по доста задълбочен начин. Ако предпочиташ руски/англииски ходи в 133.
    Всичко окей, ама не знаеш как е обучението по френски език в 133то, и не изкарвай, че френският не се учи в 133то. -.-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си