- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Женски изкушения.
Здравейте! (: Понеже завършвам тази седмица и ще имам много свободно време, се зачудих с какво да го запълня. Потърсих в интернет неща от сорта на " изкушения, които трябва да опита всяка жена" или нещо такова, но понеже нищо не открих реших да направя тази тема. ( Съжалявам, ако Ви се стори тъпа, но мнението Ви найстина е важно за мен. ) Под тези "изкушения" имам впредвид масажи, маникюри, коктейли и подобни неща. В тази тема, искам да ми предложите такива малко сладки изкушения или просто малки неща, с които всеки ден да ми е пълен с релакс и да си прекарам страхотно през ваканцията. ;д Моля някой, ако се сеща за нещо да сподели ^^ Или просто кажете как си почивате и премахвате умората от себе си. (: О и може да съм объркала раздела, за което се извинявам.
Последно редактирано от butterflyyy : 06-26-2013 на 17:23
По§ивам си с някой хубав филм или книга, пред компютъра понякога, боже, от кога не съм имала свободно време. Премахвам стреса с джогинг...
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Прави неща, които на теб ти харесват и са ти любими, а не това, което ние, непознатите във форум, обичаме.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
^ Може би търси идеи.
Аз се възползвам от стандартното-маникюр,педикюр,ароматна вана,маски от всякакъв вид,маслени бани,тренировки,мъдрене на стихчета и размисли върху хартиен носител енд соу он
Обожавам да се глезя и го правя дори,когато нямам чак толкова свободно време.
Това са моите си минутки.![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born