.
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Threaded View

LadyPinky
    Guest

Малко помощ и съвет отностно притесненията?!

Здравейте,момиче съм на 16(почти 17).За първи път пиша в този форум с надеждата да ми помогнете

Не живея в България и не знам толкова добре английски...тук има хубави момчета и дори са ми писали във фейсбук и са ми казвали че съм хубава и че искат да излезем.Не знам защо но все си мисля,че щом не знам добре езика и няма какво да си говоря с тях и мисля,че ще изглеждам адски глупаво с този мой развален английски или че няма да мога да ги разбера какво ми казват Винаги съм си мислела,че изглеждам смешно отстрани защото съм адски срамежлива,не съм докосвала и цигара,не пия,не съм "кифла" такива които повечето момчета харесват!Наистина искам да имам сериозна връзка,но не знам как да започна ;( Имам някакви комплекси,въпреки,че най-добрата ми приятелка казва,че няма от какво да ме е срам!Не знам как да се държа на среща,за какво да си говорим и така...Много ми става гадно когато гледам другите около мен сладки двойки и бих искала и аз да имам нещо талкова хубаво с някое добро и подходящо момче за мен а не някой напушен простак,който гледа само дупе,гърди и говори само за секс...и най-вече да може да се говори с него и да ми бъде не само мое гадже но и приятел на който мога да разчитам...въпреки,че е наистина много трудно да се намират такива момчета в днешно време особено на тази възраст 16,17,18..години.Понякога си мисля,че искам невъзможното
    Съгурна съм,че тук има по-опитни от мен и могат да ми помогнат с преодоляването да срама и комплексирането Благодаря!
    Последно редактирано от LadyPinky : 06-27-2013 на 01:43

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си