Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
Явно си малък и не си схванал къде е фАтката. Има разлика между момичета и жени. Жените искат да бъдат изслушвани, разбирани, да им се правят жестове, да чувстват сигурност от човека до тях, да се държат добре с тях... Всичко, което правиш. Момичетата са точно обратното! Те търчат след онези, които се държат с тях, все едно им е през... Кефят се на такива, дето сменят мадамите като меришещи картинки. Да, за теб това може да е курвалък, но за тях е "той има опит". Да - разсмиваш ги. Това може да означава, че си клоун. Бъди сериозен! Спри да се държиш добре, за да намажеш. Почни да им говориш на "ма", да ги затапваш, да ги караш да се чувстват все 1 си една класа човек повече от тях. Дръж се така, че да си знаят, че няма да ги потърсиш пръв, защото нямаш нужда от тях. Момичетата мразят някой да няма нужда от тях. Мразят да знаят, че някого не ги е*е за тях. Когато това стане, правят всичко възможно да му завъртят главата. Номера е да не успеят! Ако тъпата ... си мисли, че след 1 свирка или секс ще си нейн - просто й дай да се разбере, че това няма да стане!!
Момиченцата мразят някоя да изглежда по-добре от тях, да е по-оценявана от тях. За това, като си в компанията на тия мадами, дето не ти обръщат внимание и като мине някоя друга или я освиркай, или направи някакъв коментар от сорта на "Ебааааааси яката е тая! Що не сте като нея!" - да, ще има мноооого сарказъм и женска злоба, но това значи, че си уцелил

Да, знам, че сега ще се сблъскам с много женска злоба и аз, след този ми коментар, ама на теб нищо не ти пречи да пробваш. Успех
напълно си прав, съгласна съм