Бе едното няма нищо общо с другото.. Тук надали някой ще ме помисли,че наистина съм мълчалив в реалността
Да.. пред приятели дрънкам кат шимпанзе, но пред хора ,които не познавам добре или пред такива, които не са ми много близки - малко думи казвам
(да не говорим преди няколко години,когато бях по-малък и още по-забил - си глътвах езика пред момичето,в което бях влюбен.. не че сега като се срещнем няма да я гледам в очите и да не я чувам какво ми говори-- все така се получаваше и тя не ме разбираше .. пък пред другите хора и маймунджулък съм правил
Като се замисля си прав (то във фб или скайп всеки е много силен на думи) Просто хората трябва да проумеят, че животът е навън с хора около тях, а не забит в тези компютри, това общуване уби всякакви нормални взаимоотношения
П.П Стига съм спамила
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Като се замисля си прав (то във фб или скайп всеки е много силен на думи) Просто хората трябва да проумеят, че животът е навън с хора около тях, а не забит в тези компютри, това общуване уби всякакви нормални взаимоотношения
П.П Стига съм спамила
да, но и на времето също е имало по-мълчаливи и ,,срамежливи''.