.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Бе едното няма нищо общо с другото.. Тук надали някой ще ме помисли,че наистина съм мълчалив в реалността
    Да.. пред приятели дрънкам кат шимпанзе, но пред хора ,които не познавам добре или пред такива, които не са ми много близки - малко думи казвам
    (да не говорим преди няколко години,когато бях по-малък и още по-забил - си глътвах езика пред момичето,в което бях влюбен.. не че сега като се срещнем няма да я гледам в очите и да не я чувам какво ми говори-- все така се получаваше и тя не ме разбираше .. пък пред другите хора и маймунджулък съм правил
    Като се замисля си прав (то във фб или скайп всеки е много силен на думи) Просто хората трябва да проумеят, че животът е навън с хора около тях, а не забит в тези компютри, това общуване уби всякакви нормални взаимоотношения
    П.П Стига съм спамила
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Take_That Виж мнението
    Като се замисля си прав (то във фб или скайп всеки е много силен на думи) Просто хората трябва да проумеят, че животът е навън с хора около тях, а не забит в тези компютри, това общуване уби всякакви нормални взаимоотношения
    П.П Стига съм спамила
    да, но и на времето също е имало по-мълчаливи и ,,срамежливи''.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    да, но и на времето също е имало по-мълчаливи и ,,срамежливи''.
    Аз не отричам това, имах предвид, че може би това виртуално общуване (поне спроед мен) има своите негативни последици
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Take_That Виж мнението
    Аз не отричам това, имах предвид, че може би това виртуално общуване (поне спроед мен) има своите негативни последици
    и то огромни... да не говорим,че вече който има и кола, не може да измине 1 км пеш, без нея :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си