.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 84

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от mrankoniiii Виж мнението
    Хей аз също съм в 2АЕГ , но съм от 8е
    Когато се записвах имаше едно момиче при мен, което също е от този клас, но не знам как се казва, а и едно друго момиче от стария ми клас е прието в 8 е.

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Цитирай Първоначално написано от vesiii Виж мнението
    Когато се записвах имаше едно момиче при мен, което също е от този клас, но не знам как се казва, а и едно друго момиче от стария ми клас е прието в 8 е.
    Ами , аз като ме зипсваха , погледнах списака и видях поне тези който запомних . Катрин или Катрина Каролина и Калина . Ако някое от тези момичета ти говори нещо Благодаря , много ако може някви кординати или фейсбук на това момиче което познаваш
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Ами , аз като ме зипсваха , погледнах списака и видях поне тези който запомних . Катрин или Катрина Каролина и Калина . Ако някое от тези момичета ти говори нещо Благодаря , много ако може някви кординати или фейсбук на това момиче което познаваш

https://www.facebook.com/dary.horan?fref=ts Казах и за теб

Някой да ми пише на лично, че ще изтъпея..
    Последно редактирано от vesiii : 06-27-2013 на 15:26

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    https://www.facebook.com/dary.horan?fref=ts Казах и за теб

Някой да ми пише на лично, че ще изтъпея..
    Хейй мерси много намерихме се !
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Хейй мерси много намерихме се !
    Браво .

Това го бях казала на мранкони, а сега се оказа, че тя е това момиче, с което се видяхме при записването

Това го бях казала на мранкони, а сега се оказа, че тя е това момиче, с което се видяхме при записването
    Според мен, повечето сме се видели в училището, но просто не знаем, че някои ще сме съученици.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си