- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Приети във 2 АЕГ 2013/2014г.
Завиждам ви на всички. Тооолкова много исках тая гимназия, от 2 години си мечтая за нея и сега се разочаровах тотално. Ще ходя на 2ро класиране ама шанса да ме приемат е супер минимален. Успех на всички в тази гимназия![]()
Така, 1. Радвам се, че темата е полза.
. 2. Аз като се записвах днес бях пьрвата записала се в 8 "а".
Явно ми вьрви на "а" паралелки и това да сьм 1 номер в дневника. В предишните ми две училища бях все "а" паралелка и все пьрви номер.
. 3. 'Кво ще кажете всеки да пише в кой квартал живее (имам предвид само квартала, не целия адрес). Така ще можем евентуално да сформираме някакви групички, че на мен хич не ми се пьтува сама 1 час.
Иначе аз сьм в Люлин 10.
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
аз също съм в люлин 10
Наа спкойко, навремето и аз бях далеч на първо класиране, но влезнах на второ защото повечето хора слагат 1АЕГ като по-предно желание.
Странно е обаче, сигурен съм че в момента абсолютно нищо не е същото като когато аз учех в 2 АЕГ.
Ениуей, радвам се, че има толкова ентусиазирани хора, изненадах се като не видях 2АЕГ в топ 10 по бал, аз като влезнах май беше на 6-то място близо до Испанската.
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
Да, права си![]()
http://bnt.bg/bg/news/view/103612/iz..._za_gimnaziite
Аз бях чел някаква новина в днес.бг и там не я видях.
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix