Здравейте,аз съм момче на 16.Отскоро започнах да се занимавам с едно момиче и отначало всичко беше ок,говорехме си,смеехме се и тн.Много хлътнах по нея, а доколкото разбрах и тя по мен.Скоро дори мислех да поговоря с нея и да я попитам дали иска да опитаме да станем нещо повече от приятели.Винаги съм се държал добре с нея,правя и комплименти,гледам да бъда до нея ако има някакви проблеми или просто иска да поговори с някого.Както казах всичко беше супер,докато един ден не започна да се държи грубо и винаги когато говорим за нещо(без значение за какво,винаги се стигаше до момент,в който тя ме нараняваше).Не знаех дали усеща,че на мен не ми беше много приятно,но се опитах да проявя разбиране(или просто си мислех,че аз вземам нещата твърде насериозно). Когато я попитах защо се държи така,сърдита ли ми е за нещо? Тя ми отговори,че не знае, и че денят и е бил натоварващ(как може да не знае??).Отново проявих разбиране,все пак на всеки се случва да има такъв ден(доколкото знам не й е дошло).На следващия ден излязохме на кафе с нейните приятели и мина супер,помислих си,че сме се сближили още повече,и че вече и няма нищо.Но вечерта отново започна,докато си чатим да ме наранява.Имах чувство,че с всеки изминал ден тя се отдалечаваше все повече от мен.Но не можех да си обясня защо?Почти 100% сигурен съм,че няма друг,и че не играе двойна игра(опознах я и знам,че не е такава).Забелязах,че докато сме навън тя се държи супер мило с мен,но когато си пращаме SMS-и или си чатим е различна.Започнах да мисля,че проблема е в мен,и че съм направил някоя грешна стъпка,която я отблъсква.Вече не знам какво да направя...
Благодаря предварително за отделеното от вас време.