"Скоро дори мислех да поговоря с нея и да я попитам дали иска да опитаме да станем нещо повече от приятели". Ама не уе, ти пък, помисли си такъв, има време. Тя ще те изчака цял живот. Мисли си за действия. Не ги предприемай.
Аре, няя се правя на бастун повече, ся сериозно по темата. Само с мислене не се постига нищо. С чакане не се постига нищо. Постига се с действия. Ако си останеш с мисленето и чакането тя ще се отдалечава и отдалечава, а ти ще махаш с бялата кърпичка зад нея.
Това, че я разсмиваш е положително. Браво. Продължавай. Това, че й правиш комплименти НЕ е положително. Помага, ама само ако са с мярка тия комплименти, а съм на 100% сигурен, че я заливаш с тях. Това, като го правиш, само вдигаш нейната цена и сваляш своята. А момичетата харесват мъже с по-висока цена от тяхната собствена, или аре, поне да са наравно. Та комплиментите МНОГО по-рядко. Даже вече хич, след като си прекалил. Гледаш да си до нея? "гледам да бъда до нея ако има някакви проблеми или просто иска да поговори с някого". Това с други думи казано е, гледам да й тичам след дупенцето и да съм лесно достъпен. С това отново си сваляш цената, а освен това си и досаден или в най-добрия случай ужасно се забавлява, че си има почитател.
"докато един ден не започна да се държи грубо". Докато един ден не й писна от теб, защото си ПРЕКАЛЕНО досаден ( вариант едно ) или просто си й ПРИЯТЕЛ и не й е допада мисълта, че се опитваш да прекрачиш границата. И в двата случая се бори със зъби и нокти да те разкара.
"Когато я попитах защо се държи така,сърдита ли ми е за нещо? Тя ми отговори,че не знае, и че денят и е бил натоварващ(как може да не знае??)". Очаква се от момиче да не може да ти каже горното ми параграфче директно. Пък дори и по компютъра или телефона.
"Забелязах,че докато сме навън тя се държи супер мило с мен,но когато си пращаме SMS-и или си чатим е различна". Тя през PC-то и телефона не може да ти го каже, пък да не говорим на живо.
Изводът е, че водиш загубена битка. Бягай далече от нея, отдръпни се рязко. Има някъв шанс да ти пише след това. Но има по-голям шанс да не ти пише.
И да, сигурно съм малко грубичък, но просто това е ИСТИНАТА. Това, което можеш да направиш сега е да си преусмислиш поведението с жените и да го промениш, за да не допускаш същата грешка втори път.
@BlueFace ти е дал добри съвети, можеш да започнеш от тях.