- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За лизането?
Колко време е необходимо според вас да се лиже едно момиче ,за да свърши.Само лизане ,без нищо друго?
Само лизане ? Без друго :Д Не знам честно казано ,зависи как се настройва момичето .. ако се отпусне ,мисли само за секс и такива работи по-бързо ще свърши :Д Аз лично предпочитам и още нещо освен лизането :3 ии свършвамм заа 10-15 мин ннякъде :Д:Д:
And who am I? That's one secret I'll never tell ... You know you love me. XOXО <3
13 минути и 54 секунди !
Тиии сериозно ли?
Различно е при всяка, доста зависи и от уменията на партньора.
maDamn
Е ,разбира се,че си е индивидуално.Но имам предвид не може да се очаква някой да те лиже 30 мин и да не свършваш?
Ми ако правиш едно и също, без да разнообразяваш - може и да не свърши за 30 мин.
Последно редактирано от granger : 06-27-2013 на 17:05
maDamn
Принципно може 5 и 50. Освен от момичето, зависи и от момчето.. Тогава имаш X и Y където те са относителни.. Няма как да ти кажем време..
Въпросът ти ме разби, все едно става дума за някакъв добитък, който получава дневната си дажба фураж *rofl*
Хората ти го казаха - има прекалено много неизвестни - уменията ти, момичето, настроението и и т.н.
--------------------------------------------------------
Дневна доза фураж,хахах!Разби ме!![]()
![]()
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Абе кво ще я лижеш половин час бе... лижеш я някво време, после ѝ го слагаш... то с едното лизане не е интересно.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ми ЛЕЛЕ .. представете си момичето не иска да правят секс .. какво пречи просто да я лиже??
Вземете си някои играчки от специализираните магазини. Тогава секса, лизането, любовната игра ... всичко става много по-интересно и за отрицателно време можете да накарате момичето лети в облаците.![]()
Mitizaro 20-30 минути.. ти ме уби.. ако лижеш някоя толкова време и още не е свършила..работата яко куца..
Наистина, за да не свърши 30 мин .. трябва или да правиш едно и също или ... нз ;дд но другото, което е има момичета, които трудно ще свършат само от лизане, те някои с пръсти като ги стимулираш свършват бавно, пък камо ли само лизане .. лизането по-скоро е за възбудата, за дразненето .. след това вече, за да е по-як оргазма й трябва да вкараш пръсти, ала бала ;дд
Е на мен ми отнема различно време. Имало е пъти в които съм свършвала за по-малко от 5 минути, в други пък ми трябват към 10 или 15 минути.Зависи не само от това какво правиш с езика си, но и това до колко е възбудено момичето.
10-15 дори 20 минути е възможно.Зависи от твоите умения и от това колко добре познаваш тялото на момичето и до колко си наясно какво й харесва.Аз лично не можех да свърша преди приятеля ми да разтвори срамните ми устни.И не съм съгласна,че само с лизане не е интересно,всъщност може да бъде много приятно,а и ако момичето все още не е готово за секс,няма нищо лошо да не избързват и да започнат само с това.Иначе ако мацката е навита,ако вкараш и пръсти докато й лижеш ще свърши много по-бързо.![]()
![]()
Последно редактирано от druzilla : 07-22-2013 на 13:43
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
докато не повърне