.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Голям фен Аватара на shusha
    Какво ти пречи да му кажеш майната и нито мама да видиш, нито него :д ?

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от skok Виж мнението
    А ти па споделяш на цял форум ма.
    хахахаахахахахах
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на Scarface_
    хахахахаха различни хора , различни идеали
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от cappycappy Виж мнението
    Много съм отчаяна, имам връзка от една година с мамино синче. Много пъти съм правила компромиси с това (мама това, мама онова, мама каза така,ям само манджите на мама) - знаете какво означава мамино синче, няма нужда да казвам.
    Като цяло връзката ни е хубава, въпреки тези неща, не съм се оплаквала че съм с него, опитвах се да приема това че е такъв тип "мъж"....но това, което се случи вчера меко казано преля чашата,беше върхът,черешката на тортата!!!
    Говорихме си по телефона за секс, за капути и т.н. Обсъждахме какви презервативи искаме да пробваме -оребрени...най накрая се оказа че през цялото време МАЙКА МУ е седяла до него в стаята и е слушала!!!
    Аз му казах че това ме е смутило и ми е конфузно, а той отвърна че това е съвсем нормално да обсъжда с мама за сексуалния ни живот. И че това не е първия път в който мама е ставала свидетел на такива разговори. Той е на 24 да кажа... нямам думи!!! Заяви ми че нямам право да му забранявам да казва на майка си как правим секс с него и какви капути използваме...
    Това според вас нормално ли е?
    Бягай и не се обръщай!
    Мъжът трябва да е сериозен, отговорен и надежден, не тича при маминка за всяко нещо.
    Утре ще има "мусаката ти не е като на мама", "мама миеше пода по-добре" и "мама каза, че тия панталони не си вървят с тая риза". Ще решите да се отделите, маминка учтиво ще предложи да живеете при нея, за да се спести наема; бебе ще имате, милата свекърва ще каже как да се кръщава.
    За какво ти е такъв?!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Ти сега ли се усети, че е мамино синче? Изобщо какво се занимаваш с такива? Това са клинични случаи, няма да се оправи. И да, ужасно е да споделя с майка си каквото и да е за сексуалния си живот.
    +1
    махай го тоя докато е време. Не виждам как би могла да имаш бъдеще с такъв човек. Не си губи времето с него!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Е какво лошо има то и аз преди ходех с едно момче и той си споделяше всичко на майка си

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    АХАХАХАХАХ...

аве да ти е сладко.

(е*авам се)

Зарежи го, ебаси .. на 24 ... представям си как майката глади, а той е пуснал на високо говорител ХАХАХА.

Повече от фен
    Само аз ли мисля, че това е трол? И в случай, че не е: не е нормално - замисли се върху прекратяване на отношенията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си