Много съм отчаяна, имам връзка от една година с мамино синче. Много пъти съм правила компромиси с това (мама това, мама онова, мама каза така,ям само манджите на мама) - знаете какво означава мамино синче, няма нужда да казвам.
Като цяло връзката ни е хубава, въпреки тези неща, не съм се оплаквала че съм с него, опитвах се да приема това че е такъв тип "мъж"....но това, което се случи вчера меко казано преля чашата,беше върхът,черешката на тортата!!!
Говорихме си по телефона за секс, за капути и т.н. Обсъждахме какви презервативи искаме да пробваме -оребрени...най накрая се оказа че през цялото време МАЙКА МУ е седяла до него в стаята и е слушала!!!
Аз му казах че това ме е смутило и ми е конфузно, а той отвърна че това е съвсем нормално да обсъжда с мама за сексуалния ни живот. И че това не е първия път в който мама е ставала свидетел на такива разговори. Той е на 24 да кажа... нямам думи!!! Заяви ми че нямам право да му забранявам да казва на майка си как правим секс с него и какви капути използваме...
Това според вас нормално ли е?
Последно редактирано от cappycappy : 06-27-2013 на 19:17