- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момчетата
ЗдравейтеИсках да ви попитам следното нещо , което е към момчетата. Ако харесвате едно момиче и тя не може да се целува много добре и не обича целувките с език бихте ли я зарязали ?
twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii
Сега ще кажеш, че и свирки не обичаш да правиш...![]()
П.П. Отивай да играеш с децата пред блока, рано ти е за такива неща ; )
--------------------------------------------------------
Хах, тва не е от значение. Ако те харесва много няма да го интересува дали можеш да се целуваш или не. Някой сериозно в чуствата си никога не би зарязал момиче заради такова нещо![]()
Едно е човек да не може дадено нещо, друго е да няма никакво желание.
Жена съм, просто се изкуших да отговоря от женска гледна точка!
Това, че все още не умее да се целува добре - не означава автоматично, че не е способна да има връзка и да обича. Просто, ако нещата при вас са само до целувките и до нищо друго - да, тогава я зарежи. В противен случай можеш да я научиш. Просто с времето ще свикне с твоя начин и бързина.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Сори просто нямаше как да не се намеся, защитавам пола си.
Я ги заеби онези двамата.(BlueFace и SHPAIdURmeN) 1. те са на 100% педали 2. Ако те харесва това, няма да го интересува 3.не всички момичета обичат да правят свирки (за BlueFace) 4. (за BlueFace) я вземи си го наври в Г**а 5. Мила, ако някой не те харесва, само заради туй, трябва да е: педал, кретен, олигофрен, гей, идиот, смотан, кретен, куха лейка. С две думи не ти трябват такива. Късмет![]()
Разбира се, че НЕ. Това е супер сладко и мило. Заедно ще се научите да се напасвате един с друг. Дори и да можеш да се целуваш, всеки го прави различно, така че напасване има. А и никой не се е родил научен. За мен това никога не е било нещо, по-което да избирам един или друг човек. Ако за него е - шут в гъза и се запитай дали това е човекът, с когото искаш да се научиш да правиш нещо толкова интимно и лично.
Последно редактирано от procter : 07-13-2013 на 07:18
Пита момчетата, момичетата отговарят aахахахах![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Не , защо да я зарежа ? По този начин ще я нараня , а й това не играе роля в една връзка .....![]()
Как ще те зарежа,та аз самия вярвам,че целуването води до кариеси и само гадни неща.Единствено целувка по челото както мама ме целуваше преди да замина за лагер важи.
Аз лично никога не бих направил подобна простотия, но не мога да кажа, че няма говеда, които да го направят!
Който каквото търси...
Не. Виж, ако не прави свирки, ще се замисля.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick