- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Ние сме млада рок банда от София - чуйте първия ни видео клип :)
Споделете мнения, оценки, коментари и ще ви бъдем благодарни.
http://www.youtube.com/watch?v=i5Sb5N3Bd6E
само от заглавието и се сетих за меноуор
това не е комплимент
ЧУЙТЕ първия ни ВИДЕОклип... mmkay
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
постарали сте се но всичко е доста изкуствено + това текста не става (лично мнение)
единственото което не ми допада чак толкова, е текста, ама то и преди мен ви го казаха :дд иначе като цяло песента радва, а кавъра на guns'n roses - също. Свирите ли някъде на живо да дойда да ви слушам хаха ?
Я, Ничито... Он е пич, знаем го него. Много добре си пее момчето.
Иначе... тази песен специално, е леко забавна, не знам дали това сте целяли точно...
Музичката е окей, пеенето също, само тематиката нещо ми е леш...
BTW tireheb да си гледа работата за Manowar ^^
Текста и на мен не ми допада, а клипа прилича на клип от чалга песен. Но харесвам гласът на вокала.
^^^
Бургас <3
Недей да си търсиш аудитория по форумите, прави такава музика, че хората сами да ти търсят песните. Иначе песента ви е много тъпа.
Песента бива, но клипчето изглежда като извадено от чалга песен. Иначе шапка ви свалям за старанието!
Инструментала, особено в началото е супер. Солото не ми хареса, звучи ми сякаш е направено колкото там да има нещо, да не е за без нищо. Вокалът има готин глас. Текста е абсолютно зле. Клипът е зле. Като цяло - продължавайте да правите, и да правите, и да правите, не се отказвайте. Според мен имате потенциал. Просто си хванете някой да ви пише текстовете. И клиповете. И китариста - по-разтегнати и мощни солота.
ЗАЩО НЕ Е ЧАЛГА?
Тоя пича в началото май ми е познат, също така и моста "Чавдар"![]()