.
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Threaded View

На мен преди постоянно ми се случваше, появяваше ми се през няколко месеца някой път като съм спал на лявото си ухо и то заглъхнало на сутринта и така от една-две седмици до цял месец ми е заглъхнало, но накрая изведнъж се отпушва. Това в продължение на години. Миналата година ми се случи отново. Една сутрин ми беше заглъхнало. Както винаги бърках в него и създавах нещо като вакуум и нищо не става. Докато си миех зъбите нещо много ме засърбя там около лявото ухо. Почесах се и разбрах, че от дупката беше изхвърлено ОГРОМНО количество ушна кал, толкова, че около 5 пъти бърках да вадя и да си измивам пръста на чешмата, дупката на ухото се показа и се залових да чистя с клечки за уши и така изхвърлих около 4-5 нацапани клечки за уши. Ужас! А не е като да не съм си чистил ушите с клечки за уши след всяко къпане през живота ми. След това майка ми купи свещи за уши, сложи ми в ухото, запали свещта и така излезе още малко ушна кал. Оттогава никога не ми се е запушвало ухо. Та по темата:
    Не е нищо сериозно, най-вероятно ще ти се отпуши до няколко дни или най-много няколко седмици. Ухото ти не е заглъхнало от водата със сигурност, а просто имаш ушна кал. Може някой ден организмът ти да изхвърли всичката събрала се, но може да пробваш и със свещи за уши. Малко са скъпи, но пречистват. Някои казват, че ги боли, но аз лично не усетих нищо.
    Последно редактирано от hristo99 : 06-27-2013 на 22:44

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си