.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 92

Hybrid View

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    попитах щото ми се струва,че си съпричастен
    ясно е,че всеки е егоист.. обаче въпроса на темата беше друг и не виждам защо един вид казваш на авторката да го остави да е ''щастлив'' т.е. да си продължи така след като каза,че не си от тия хора

обърка ме с писаниците си
    Щото авторката ще му даде твоя морален съвет, той накрая ще се почувства много зле, щото ще получи един голям хуй според неговите представи и вината ще отиде при авторката за тъпия съвет. Ще я каже "аджеба, гаджето ми е щастливо, щото не я кефеше връзката, тая другата ма не ще, щото вече съм необвързан и направих двама души щастливи, ма аз от това никога не съм получавал удовлетворение, щото ме боли хуя и за двете, и сега като няма кво да еба, се чувствам зле и ти си виновна".
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Щото авторката ще му даде твоя морален съвет, той накрая ще се почувства много зле, щото ще получи един голям хуй според неговите представи и вината ще отиде при авторката за тъпия съвет. Ще я каже "аджеба, гаджето ми е щастливо, щото не я кефеше връзката, тая другата ма не ще, щото вече съм необвързан и направих двама души щастливи, ма аз от това никога не съм получавал удовлетворение, щото ме боли хуя и за двете, и сега като няма кво да еба, се чувствам зле и ти си виновна".
    нали не му пука за гаджето му,що да му е гадно ? заради едната дупка ? нали си намира лесно други ? преди малко каза,че ще си намери трета.. като си намери не виждам авторката какво ще му е виновна.. а и сам е поискал съвет от нея,да го е дърпала за ушите ?
    виновна - виновна.. обаче ако авторката мисли като мен,но му каже другото ( да си стои така) мисля,че на нея ще и е поне малко съвестно.. което ни връща до : всички са егоисти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си