.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Exclamation Помогнетее :)) Притеснена съм и са ми нужни съвети

Здравейтее
    Колкото и да ми е неудобно бих искала да ви попитам нещо.
    С гаджето ми се прегръщаме и той се възбуди и започна да вкарва пръста си в мен.Мислите ли,че има шанс да забременея ако преди това той се е пипнал и по пръстите му е останала някаква течност.(аз мисля,че нямаше никаква течност..и все пак се притеснявам..(бяхме голи през част от времето)
    Възможно ли е да е имал предякулационна течност,но да не сме я видяли? Няма как,нали?

споко дори и в предякулационната течност да има 0,1 процент сперматозоиди те няма как да достигнат маточната тръба защото няма сила на изтласкване абе не се притеснявай

мерси много.И все пак като се има предвид,че бяхме голи и ,че той вкара пръста си в мен много пъти и може по ръката му да е имало нещо (не сперма,а предякулационна течност..въпреки,че не усетих да има такава) мислиш ли ,че няма нужда от притеснение?
    Сигурно въпросът ми е нелогичен,обаче ми се случва за първи път

няма причина да се притесняваш ! дори и да е течност сперматозоидите умират след около 2-5 сек. изложени на атмосверно влияние

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Преди да питаш, отваряш двете важни теми отгоре и ги прочиташ от-до, защото не може всеки ден по 300 пъти да се отговаря на един и същ елементарен въпрос, защото ви мързи да четете.

Мега фен Аватара на tori
    Ох, бе. Тези сперматозоиди да не са някви Чъкнорисовци, че да оцелеят по ръцете му?!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Пълна скръб.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Разсмивате ме искрено :Д

Повече от фен
    Според мен тест за бременност е задължителен. 1/10 бременности е от пръст така че според мен си бременна. А ако в следващите 10 дена те заболи главата, дори и лекичко задължително се тествай за ХИВ.

Повече от фен
    Шегата на страна, бременна си.

Четох,че шансът да се забременее от предякулационна течност съществува.Въпросът е дали има шанс да се забременее от такава течност,ако т

ако тя е вкарана с пръст?

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Изхвърлена извън тялото, сперма (семенна течност) изсъхва много бързо, едновременно с това, умират и сперматозоидите.

той нямаше сперма,а дори не знам дали имаше предякулационна течност..имам ли основание да се притеснявам? Предякулационната течност знам,че е безцветна,как тогава мога да разбера дали я е имало?

Повече от фен
    Няма как. Може дори в момента да плуваш в предякулационна течност, но няма как да знаеш

мислите ли,че трябва да си купя Ескапел? И имам ли основание за притеснение?

Супер фен Аватара на AlokiNn
    100 пъти ти казаха не. НИЩО ТИ НЯМА. Ако още малко се правиш на глупава направо живак ще пиеш

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    ТИ СИ МАЛОУМНА ,БЕ!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Честито ! Като се роди да почерпиш
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от TheLor4ety Виж мнението
    той нямаше сперма,а дори не знам дали имаше предякулационна течност..имам ли основание да се притеснявам? Предякулационната течност знам,че е безцветна,как тогава мога да разбера дали я е имало?
    Колко човека трябва да ти кажат, че не си бременна и няма как да си?

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Освен ако пръстите на приятелят ти не са свързани с канал до топките му или сперматозоидите в предеякулационната му течност не са командоси от британските спец части, тренирани в уцеляването при екстремни условия, не виждам как може да забременееш.

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Не е тъпата тя, ние сме тъпи че се връзваме на този ТРОЛ!!!

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Ще припадна!

Повече от фен Аватара на Scarface_
    аборт... или количка , памперси и т.н
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не си бременна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми