- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помогнетее :)) Притеснена съм и са ми нужни съвети
Здравейтее![]()
Колкото и да ми е неудобно бих искала да ви попитам нещо.
С гаджето ми се прегръщаме и той се възбуди и започна да вкарва пръста си в мен.Мислите ли,че има шанс да забременея ако преди това той се е пипнал и по пръстите му е останала някаква течност.(аз мисля,че нямаше никаква течност..и все пак се притеснявам..(бяхме голи през част от времето)
Възможно ли е да е имал предякулационна течност,но да не сме я видяли? Няма как,нали?
споко дори и в предякулационната течност да има 0,1 процент сперматозоиди те няма как да достигнат маточната тръба защото няма сила на изтласкване абе не се притеснявай
мерси много.И все пак като се има предвид,че бяхме голи и ,че той вкара пръста си в мен много пъти и може по ръката му да е имало нещо (не сперма,а предякулационна течност..въпреки,че не усетих да има такава) мислиш ли ,че няма нужда от притеснение?
Сигурно въпросът ми е нелогичен,обаче ми се случва за първи път![]()
няма причина да се притесняваш ! дори и да е течност сперматозоидите умират след около 2-5 сек. изложени на атмосверно влияние
Преди да питаш, отваряш двете важни теми отгоре и ги прочиташ от-до, защото не може всеки ден по 300 пъти да се отговаря на един и същ елементарен въпрос, защото ви мързи да четете.
Ох, бе. Тези сперматозоиди да не са някви Чъкнорисовци, че да оцелеят по ръцете му?!
Според мен тест за бременност е задължителен. 1/10 бременности е от пръст така че според мен си бременна. А ако в следващите 10 дена те заболи главата, дори и лекичко задължително се тествай за ХИВ.
Шегата на страна, бременна си.
Четох,че шансът да се забременее от предякулационна течност съществува.Въпросът е дали има шанс да се забременее от такава течност,ако т
Изхвърлена извън тялото, сперма (семенна течност) изсъхва много бързо, едновременно с това, умират и сперматозоидите.
той нямаше сперма,а дори не знам дали имаше предякулационна течност..имам ли основание да се притеснявам? Предякулационната течност знам,че е безцветна,как тогава мога да разбера дали я е имало?
Няма как. Може дори в момента да плуваш в предякулационна течност, но няма как да знаеш
мислите ли,че трябва да си купя Ескапел? И имам ли основание за притеснение?
100 пъти ти казаха не. НИЩО ТИ НЯМА. Ако още малко се правиш на глупава направо живак ще пиеш![]()
ТИ СИ МАЛОУМНА ,БЕ!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Честито ! Като се роди да почерпиш![]()
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Освен ако пръстите на приятелят ти не са свързани с канал до топките му или сперматозоидите в предеякулационната му течност не са командоси от британските спец части, тренирани в уцеляването при екстремни условия, не виждам как може да забременееш.
--------------------------------------------------------
Не е тъпата тя, ние сме тъпи че се връзваме на този ТРОЛ!!!
аборт... или количка , памперси и т.н
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim