.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28

Тема: Учи ми се..

Фен Аватара на sunrisee6
    Град
    София
    Математическата? Иначе Класическата гимназия също е добра, американският колеж..
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!

-------
    Where did my cookie go? O.o

НПМГ- Там са сериозни, или поне в моя клас сме такива харесваме си науката, ходила съм на олимпиади ,тази зима също бях. Така с глупости не се занимаваме там , но гимназията не е за всеки
    момиче!

Цитирай Първоначално написано от YonnaPanda Виж мнението
    Така...Искам да уча математика, английски език и по възможност още един език...Поразрових се за 2 АЕГ.Хареса ми, но дали пък няма да сгреша?Прочетох много мнения в много форуми и така и не успях да разбера какви са й минусите и плюсовете.Някой ще ми обясни ли?Ако уча там и се трудя максимално, ще мога ли да получа необходимите знания например за да вляза в някой престижен английски или американски университет?Иска ми се училището, в което ще уча да има добра дисциплина за да ми е по-лесно.Те не само учителите са виновни но и учениците...Просто ми се учи в приятна атмосфера, без шумове и крещящи ученици..Също така имам нужда и от библиотека с изобилие от книги.Е?Коя гимназия ще ми предложи това което искам?..Униформите да ги оставим на страна!
    Математика с АЕ:
    1 вариант:СМГ
    2 вариант:НПМГ

М/у може да пишеш и в нашата тема:Бъдещи седмокласници 2013/2014.
    Там ще обсъждаме заедно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си