- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Деветокласници 2013/2014
На нас още не са ни дали стипендиите, ще получаваме. Опасявам се обаче, че няма да успея да си задържа успеха толкова висок..![]()
Как всяка гимназия ще дава различна стипендия бе?![]()
Може да има стипендии, които се отпускат от училището или негови спонсори, но стипендията за успех би трябвало да е еднаква навсякъде.
Различни са, ама аз от учителите чух, че е някакъв процент от минималната работна заплата..
Здравейте,как върви училището? Кога са ви класните? По литература дали ли са ви примерни теми и ако да колко?
П.П Питах класнтата за стипендиите - При 6.00 е 50 лв, при 5.50 е 21лв
Ммм и аз ходих. Някой беше ли на олимпиадата по физика?
Успех на всички, които днес са на олимпиада по БЕЛ![]()
Аз нещо се вълнувам, не знам поради каква причинаДано да не е много трудно.
WPotter, какво направи по физика? Аз успях да се класирам за областния, ама оттам нататък сигурно нищо няма да направя. (Аз и не искам де, защото другите олимпиади, на които ще ходя, са ми по-важни и физиката само ще ми е в тежест.)
рerry, аз ще ходя на химия
охх тая физика, мамо мамо...Аз материала не мога да се справя, вие ходите на олимпиади :Д Успех
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
еми...уж добре се представих,ама на мен физиката ми е мн важна - все пак съм такъв профил и имам 4 допълнителни часа всяка седмица,така че щом не е 30/30 на общинският кръг - не съм доволна от себе си.
Ти от къде разбра,че си се класирала - от училище ли ти казаха или от списъци в интернет?
Весели празници на всички!
Къде ще празнувате Нова Година?
Аз ще празнувам Нова Година с компания![]()