.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 313

Hybrid View

Аз пък съм фенка на гръцката митология,но това е от както прочетох Пърси Джаксън и боговете на Олимп
    Научих много неща от там и ми беше интересно,но не го препоръчвам,защото да не вземе г-жата ви да ви пита къде живеят гръцките богове и вие да отг: "Били са на Олимп,ама сега живеят на върха на емпайър стейт билдинг" (Демек между факти от митологията се намира тук-там някоя измишльотина от автора )

Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от WPotter Виж мнението
    Били са на Олимп,ама сега живеят на върха на емпайър стейт билдинг"
    Това ми хареса По натам може и да я взема да я прочета.

Днес ходих до библиотеката и единственото, което си взех беше една книжка - Антични трагедии (включва Прикования Прометей, Антигона и Електра. Имаха и Илиада, но съкратения вариант дават само там да се чете, а голямата нямам намерение да я чета Ще видим, може някой ден да се разходя и да я прочета или ще я взема от една приятелка.
    Вече прочетох "Прикования Прометей" и се изненадах. Хареса ми, а очаквах като всички други книги по история и митология (не че съм чела много) да са ми безинтересни. Направих си и листчета за отделните участници и каква роля играят, за да може евентуално като стигнем да там да не го чета отново (не че е много дълго), а да си припомня с тях произведението. Доволна съм от себе си ^_^
    Също си взех и 2 книги на английски. Трябва да си тренирам езика, а не са ни давали никакви. Едната ми е по-лесна за четене - нямам толкова много непознати думи,но не ми е много интересна, докато другата ми е интересна, но пък е с доста непознати думи и тъкмо като се увлека в историята изниква някакъв детайл без който не мога да си изградя хубава представа -_-

Бтв, преди малко си гледах тестовете за 7 клас и си спрях погледа на авторите. Разбрах защо са толкова трудни - сегашната ми госпожа по български и литература също ги е писала, а нейните тестове са ужасни

Трябва да седна да уча здраво тази година. Едно че започваме специалните предмети, а и от първия срок ми зависи дали ще взимам стипендия втория.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си