.
Резултати от 1 до 25 от общо 313

Threaded View

И моят успех е 6.00
    Малко се притеснявам за догодина, понеже не знам какви ще са ми учителите. Тази година ходих на една група за подготовка по химия за олимпиада (понеже по принцип не се изучава химия в осми клас, но беше по-специална ситуацията и направиха две такива групи - една по химия и една по биология, за някои ученици) и имахме доста високи постижения от групата, обаче не се знае дали госпожата, която ни водеше групата, ще ни преподава в девети клас. Това е супер прецакващо, понеже другата учителка е много некадърна, освен това отношенията им са много обтегнати и сложни, та госпожата ми каза, че ще откаже да води групата, ако не ни преподава. Напълно я разбирам, но това означава, че ако ни преподава другата учителка, повече олимпиада по химия няма да видя. Много ме е яд, защото това е единственият предмет, по който бих седнала да уча (освен биологията, но тя не ми се отдава чак толкова), и причината, поради която избрах природоматематическа гимназия, а не езикова.
    Too much personal information, sorry Трябваше да си го излея някъде.

И също се чудя дали догодина ще ни позволят пак да се явяваме за осми клас, или ще трябва да учим пак за една година напред и да взимаме материала за олимпиадата за девети клас. Мисля, че ще ни позволят, но преди не е имало такъв случай като нашия и не се знае.
    Последно редактирано от BloodyDreamer : 06-30-2013 на 11:22

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си