.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 313

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    Имам книги и на френски, ако се броят За тях имам желание, но за една прочетена страница изписвам по една страница в речника -.- И така, с четенето съм доникъде.
    Коя имаш да четеш? Аз имам да чета "Danse de la nuit" и "Le Petit Prince".
    Попринцип не трябва да изписваш по една страница в речника, защото книгите трябва да бъдат адаптирани с твоите знания (да ти отговарят на нивото), иначе няма смисъл от тях.
    Последно редактирано от perry_the_platypus : 07-14-2013 на 06:33

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Коя имаш да четеш? Аз имам да чета "Danse de la nuit" и "Le Petit Prince".
    Попринцип не трябва да изписваш по една страница в речника, защото книгите трябва да бъдат адаптирани с твоите знания (да ти отговарят на нивото), иначе няма смисъл от тях.
    Амии, те не са такива. А и се опитвам да чета, без да превеждам всичко и общо взето превеждам, само ако хич не разбирам смисъла на изречението. Г-жата даде на мен и още едно момиче книги, които по принцип са от едно състезание. Не са задължителни и не са адаптирани. Иначе, на мен ми е дала "La vie, en gros", "Terrain minés", "Tout doit disparaître", "Frères de sang" и "Le manteau d'images". Вчера най-сетне почнах La vie, en gros и е интересна.

Да ви се оплача, днес бях при бабите ми и там имат котки, а аз съм алергична към козина и вмомента носа ми тече и очите ми са като понички

Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    Амии, те не са такива. А и се опитвам да чета, без да превеждам всичко и общо взето превеждам, само ако хич не разбирам смисъла на изречението. Г-жата даде на мен и още едно момиче книги, които по принцип са от едно състезание. Не са задължителни и не са адаптирани. Иначе, на мен ми е дала "La vie, en gros", "Terrain minés", "Tout doit disparaître", "Frères de sang" и "Le manteau d'images". Вчера най-сетне почнах La vie, en gros и е интересна.

Да ви се оплача, днес бях при бабите ми и там имат котки, а аз съм алергична към козина и вмомента носа ми тече и очите ми са като понички
    Ъм, точно "La vie, en gros" е малко трудна книга, смисъл аз трябваше да прочета едно extrait от нея и ми беше доста трудно Коледната ваканция, сега надявам се ако тръгна да я чета да ми върви по-добре, от преди, ахахаха. Като се има предвид, че имате по-малко часове от нас, не ти завиждам. Успех все пак!
    Btw 9 клас пак ли ще работите по учебниците на Rallye?

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Ъм, точно "La vie, en gros" е малко трудна книга, смисъл аз трябваше да прочета едно extrait от нея и ми беше доста трудно Коледната ваканция, сега надявам се ако тръгна да я чета да ми върви по-добре, от преди, ахахаха. Като се има предвид, че имате по-малко часове от нас, не ти завиждам. Успех все пак!
    Btw 9 клас пак ли ще работите по учебниците на Rallye?
    Да, обаче по 3тия учебник за 8ми клас, защото не можахме да го вземем, а догодина имаме само по 2 часа френски език.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си