.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 313

Hybrid View

Амиии изгледала съм...
    от тези, които са свършили (поне доколкото знам):
    Lost, Prison break, Futurama, Veronica Mars, House MD, The Tudors, How I met your mother, Breaking Bad, част от The 4400, по-голямата част от The Inbetweeners, по-голямата част от Misfits, четири сезона и половина от Buffy, the vampire slayer, част от Dead Like Me, изключително малка част от Gossip Girl
    от тези, които не са свършили (поне доколкото знам):
    Sons of anarcy (на 4ти сезон съм), Supernatural (на 2ри сезон съм), DaVinci's Demons (сезон 2, епизод 3), чакам новите сезони на Sherlock, Vikings, TVD, The Originals, Criminal Minds, American Horror Story, The Big Bang Theory, изгледала съм освен това първите 5-6 сезона на The Simpsons
    И имам още толкова в списъка със сериали, които искам да изгледам.
    GoT не гледам, но съм чела всичките книги.
    ПП. Една част от сериалите, които гледам, са бозички, ама съм ги почвала като малка и се чувствам длъжна да разбера какво става накрая.

омг, ти си пристрастена като мен :д
    Prison break ми е най-любим
    The Big Bang Theory също много си го обичам
    House MD сега го гледам, за 3 дни изгледах първият сезон, малко ми беше еднообразно, защото почти винаги някой се разболява, объркват му диагнозата 50 пъти, почти умира, накрая го лекуват и всичко е ок. Но нищо - Хаус е як, така че ще си ги гледам и 8те сезона.
    How I met your mother съм гледала всичко, като изключим част от 9ти сезон, защото много затъпя. Но мисля да изгледам последните епизоди, въпреки че знам какво точно става накрая.
    TVD мисля да го започна отначало, нищо че съм го гледала, също така и PLL
    American Horror Story и Gossip Girl съм гледала малка част и трябва да си ги продължа.
    Breaking Bad не съм го гледала, но хах доста добре му превеждат заглавието.
    Veronica Mars и Buffy, the vampire slayer добри ли са?
    Мисля да започна true blood, grey's anatomy, bones, revenge, once upon a time, doctor who, etc
    Препоръчват ти Friends, malcolm the middle, ghost whisperer, desperate housewives, two and a half men (тея съм почти сигурна, че си ги гледала де), heroes, lost girl, skins, sex and the city, и там сигурно има още ама не се сещам сега.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си