.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Страх ?!

Hybrid View

strannno
    Guest

Страх ?!

Здравейте!
    Догодина вече ще съм в друго училище,8 клас.В гимназията в,която съм приета се влиза след седми.
    Мисля че съм постигнала целта си да вляза там.Влизам само заради усиленото изучаване на език.Затова е езикова гимназия.Там не познавам съвсем никого!Сама съм си.Обикновено съм общителна,но ми трябва време да свикна с нова среда,хора и т.н. Там има много приятни хора с ,които искам да се запозная,но аз наистина не познавам нито един човек в това училище.Страх ме дали ще ме възприемат.Някой хора отнасят много подигравки в това училище.Изпитвам страх ,че ще ме сринат психически. Там се делят на известни и ''обикновени хора''.Това е ужасно тъпо.Но пък съм си обещала да гледам учението си.Не ,че ще ми остава кой знае колко време за 'социален живот' , но просто имам предчувствието ,че няма да ми е спокойно.Определено ми пука за повечето работи.Страх ме е да не ме 'нападат' и унижават.В бившото ми училище не бях така ,а напротив.Познавах се с всички в училището.Някак си имах самочувствие ,но сега .. :/ Всички ми казват ,че няма да е така както си мисля,а ,че това е просто притеснение и параноя защото ще съм в ново училище.Може и така да е.Вие какво мислите?Какво да направя?Как да се справя с притеснението?

Голям фен Аватара на sunshine :**
    извинявай , обаче всеки като отиде в ново даскало след 7 клас никой не познава , естесвено , че на всеки му е притеснено , но след има - няма месец вече вскички се опознават и са се разделили даже и на групи - всеки си има най-близък френд и относно тва , че ще те сринат психически - много се филмираш ..... никой не е силен когато е сам , а няма как в ново даскало да не си сам / рядко се случва да влезнеш на едно място с познат / такаче спри да се филмираш , окей притеснено ти е ма още първите дни ще се запознаеш с някой и да не говорим след 1-2 месеца ..... иди разбери откога сте заедно / все едно от години /

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от strannno Виж мнението
    Не ,че ще ми остава кой знае колко време за 'социален живот' ,
    Повярвай ми, ще имаш ПРЕКАЛЕНО много време за социален живот :Д

Иначе, горе главата. Няма да те изядат. Покажи самочувствие. Уверените хора се харесват от другите.

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Ще свикнеш ! Бързо ще си намериш приятели и ще ти хареса
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Чакай малко, още не си тръгнала на училище,а те е прихванала някаква параноя. Спокойно. Всички бъдещи осмокласници ще сме в нови училища, сред много непознати. Не си само ти единствената. Все ще се запознаеш с някого, няма да си останеш сама, бъди спокойна. Даже се радвай, защото те първа започват хубавите години.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си