- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всички харесват приятелките ми, а мен никой ! :(
Толкова ли съм грозна, че никой не ме харесва ? Като ходя на плаж с приятелките си и напълно непознати момчета се закачат с тях, а мен дори не ме поглеждат. От скоро с една приятелка излизаме с една нова компания и повечето момчета се закачат с приятелката ми. Писна ми това лято се надявах, че като излизам в новата компания и ходя на плаж може да си намеря някой приятел примерно, а аз явно съм толкова грозна, че не ме гледат дори. Отчайвам се писна ми да ми казват, че ще си намеря подходящия някой ден. В момента се чувствам толкова гадно.. Не трябва да ми пука, но ... По принцип приятелки са ми казвали, че съм сладка и уж хубава дори и момчета, но от това лято вече не мисля така. Много съм слаба и нямам нищо в лице не ставам. Знам, че не трябва това да ми е важно , но на мен ми пука просто съм такъв човек и не мога да се променя идва ми още малко да се разплача. трябваше да споделя с някой и ще ви помоля за някой съвет, защото наистина съм много отчаяна. САмо да добавя, че съм и доста срамежлива![]()
Вярвай в мечтите си !
Не намират смелост да те заговорят, няма от кво да се тревожиш.
хахаха сигурно е това явно ги плаша или съм и и безинтересна просто ?
Вярвай в мечтите си !
И аз имам същия проблем , моята най-добра приятелка е много красива и мен никой и нокога не ме забелязва .Знам колко ти е гадно. Но винаги си казвай , че и за теб ще дойде времето може да не е сега но ще срещнеш , човек който ще се интересува от теб самата , а не от външния ти вид . А и не може да си грозна , никое момиче не бива да си мисли че е грозно
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
losho
Качи си снимка и ще ти кажем хаха
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Нали знаеш една стара поговорка на чичо Чарли гласи ,че най-хубавите жени са и най-самотни,защото повечето мъже ги е страх да ги заговорят. Така че същото може да се отнася и за авторката![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Не го взимай присърце, за всеки влак си има пътници.. И аз съм на същото дередже в момента, няма да мрем я
![]()
Е ти пък сега се притесняваш , че никой не те харесвал... Еми явно са материалисти и не гледат вътрешната (естествена) красота... Аз съм на същия хал (с малката разлика , че съм момче).
Явно демонстрираш чувството си за малоценност, когато някоя като приятелката ти, е наоколо. Застанат ли две жени една до друга, започва сравнението между двете от мъжете. Несъзнателно е. Ако не се притесняваш и имаш самочувствие, винаги ще се харесаш на някого, без значение какви големи цици има приятелката ти. А не да гледаш жално и да се свиеш. "Мен никой не ме харесва!"![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Това.
А и като си срамежлива и ако комуникираш по-трудно... ето ти отговора. Имах една приятелка, с която често излизахме с една изцяло мъжка компания. Нея сякаш я нямаше. Всички говореха само с мен, сваляха мен и тн. А тя седеше и мълчеше на масата цяла вечер. НЕ, защото е глупава и няма теми за разговор, а защото е по-свита и не може да общува лесно.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
не бъди толкова срамежлива, това ти е проблема :P
If everyone loved and nobody lied...
На колко години си?
Предполагам си в пубертета,така,че това ти състояние е нормално.Не си грозна,може би прекалено го мислиш.
Според мен трябва да промениш нещо в себе си,не като характер,а като външност.Не защото нещо ти има,а просто защото да се отърсиш от тези твой мисли,че никой не те забелязва.Според мен така ще ти дойде съмочувстието и ще се отърсиш от тези твой мисли.Лято е,отпусни се и не му мисли,прави си кефа и ще се отпуснеш.
Да, бе, да, тъкмо проблемът й е че е срамежлива! Глупости! При нас - момчетата това е проблем, но при момичетата не е чак такъв. Или си много красива и наистина ги е страх да те заговорят или си недотам хубава, а приятелката ти е. По принцип съм забелязал, че мацките се разхождате в чифт красива с нетолкова красива/не използвам думата грозна, защото са много малко истински грозните хора/. И другият вариант е да се държиш като кучка... Дай снимка и ще се разбере.![]()
Недей така, де. Това, че не си си намерила приятел все още, не значи, че свършва светът.. Тепърва ще имаш на още много плажове да ходиш, с още много компании да излизаш, така, че да не ти е това проблема. А и сега може да не му е времето. Когато се появи наистина подходящ човек, тогава ще те заговори и всичко ще си тръгне както трябва. Това, че не те заговарят момчетата, не значи, че си грозна. Напротив!.Недей да се притесняваш, всеки е имал поне по две гаджета през живота си и ти не си изключение!![]()
Бъди по - самоуверена.
Когато показваш комплекс на малоценност, отблъскваш хората от себе си. Просто не му мисли, а си говори спокойно, лигави се и така нататък.
Абсолютната симетрия и красота е общо-приета комерсиална глупост,която храни меркантилните модни агенции и хората които не виждат повече от мустака си.Има едно вътрешно поведение,маниери и начин на изразяване,които ти правят човека остреща толкова чаровен и хубав в мислите ти,че онази втората с идеалните сантиметри си гълта геометрията отвсякъде.
Ти си си ти,и ако намериш индивид с интелект,той ще те вижда на много различни места,и визията ти ще му бъде част от спектакъла на които се радва в теб,а не основното.Така че....
Познавам момичета,които я нямат този вид суета именно защото разсъждават по подобен начин.Човек сам си олекотява живота.
Последно редактирано от sneering : 06-29-2013 на 14:29
дай снимка
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Не трябва да имаш толкова ниско самочувствие , ако сама не се харесваш и уважаваш е нормално и отношението на другите да е такова . Все пак между надуване и увереност има огромна разлика , предполагам разбираш какво имам предвид . Това с басейните според мен е пълна глупост , можеш да се запознаваш с хора навсякъде , не само по плажове . Ако си по-затворена и срамежлива е нормално момчетата да не се отнасят към теб както към приятелката . Представи си ,че ти си момче - няма да бутнеш някое притеснително момиче във водата примерно или нещо подобно , не знаеш как ще реагира , може да се стресне и тн. очевидно приятелката ти е точно обратното на това и по тази причина се закачат повече с нея . Все пак може да направиш някакви промени , които да те накарат се почувстваш по-красива и уверена , не казвам да започнеш да се обличаш като пачавра и да приковаваш вниманието с голота или да се гримираш и да не може да те познае човек , но със сигурност може да направиш много . Въпреки всичко колкото и банално да звучи промяната идва първо отвътре , дори да се промениш външно , ако вътрешно си неуверена и комплексирана няма да има голяма разлика . Може да е клиширано , но е истина просто вярвай в себе си , уважавай се и се харесвай .
Според мен има две възможности:Толкова ли съм грозна, че никой не ме харесва ?
1)Толкова си грозна, че не те харесват тези, които ти искаш да те харесват. Lower your standards. Започни да обръщаш внимание, не само на "готините пичове".
2) Има друга причина => Ти поемеш инициативата, вместо да чакаш някое момче да направи първата крачка.
За всеки влак си има пътници,но ако влака подминава гарите ще си стои празен....
--------------------------------------------------------
Не си грозна , но и не бързай с момчетата. Направи решителна промяна (всъщност не знам защо го казвам , след като аз не го пваря за себе си) и момчетата ще те оценят. Никой не знае точната "грешка" , но осмисли поведението си и изчисти грешките си , може и да има положителен ефект. Опитай , нищо не губиш (все още)!
Аз пък странно защо обичам да обръщам внимание точно на такива сдухани като теб. Надувките не са ми по вкуса. Не ти се свалям, просто 100% ще се намери още някой като мене и тогава ще си говори само с теб и изобщо няма да отрази останалите. И какво като си слаба? Ако беше дебела, щеше да ти е гадно, че си дебела, вярвай миА слабите момичета си намират приятели много по-лесно от дебелите. Факт.