Ще карам накратко и в същия момент ще опитвам да обясня проблема максимално ясно.
Първо - На 19 години съм,днес свърших всичките си изпити в университета,и съм свободен до началото на следващия семестър.
Ситуацията в нас е следната-смело мога да твърдя,че баща ми злоупотребява с алкохола и се стигат до големи разправии с майка ми.Дотук,ще си кажете,че има много такива ситуации.Проблема тук е,че баща ми,въпреки че е адвокат,не носи почти никакви доходи в нас и по този начин,почти всичките доходи идват от страна на майка ми.Оправданието на баща ми е,че злоупотребява с алкохола заради "нямането" на работа,и по този начин си оправдава агресивните действия пред нас.Тази вечер отново имаше караници,чух звук от удар,когато влязох в кухнята баща ми беше затиснал майка ми и ми стана ясно,че я е ударил..Не е малък човек,но и аз не му отстъпвам и по този начин успях да я защитя.Накратко-Въпреки,че от доста години сме в този апартамент,все още не е наш,а сме тук под квартира.Сигурен съм,че майка ми почти на 100 % утре ще се изнесе от тук,проблема е,че няма къде да отиде..
Не мое да седи в някой познати или нещо подобно..не и за дълго време... Моята позиция е ясна,че никога,ама никога не бих изоставил майка ми ако реши да се махне от тук..В момента съм доста объркан,и не знам как биха протекли взаимоотношенията в близките дни..Ако баща ми остане тук,няма да moje да плаща квартирата сам,и се чудя дали не би било вазможно по някакъв начин той да се махне от тук ?
Саялявам за грешките,но адреналина все още не ме оставя.. Ще помоля за някакъв съвет,било то и нищожен..или...успокоение..?