.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: помощ !!

помощ !!

Помощ в къщи са се навъдили едни дребни мушици и не мога да ги махна .. пробвах да ги трепя но не става много са гадинките .. как да ги отстраня .. а дори не ги знам и какви са приличат на винарки но не знам дали са такива или не . . .
    ПОМОЩ (

моля за отговори това е непоносимо ...

iznesi se ot vas

да бе :Д .. не сериозно много са гадни не мога да ги търпя а и пречат на домашния ми любимец ..

Ми, щом приличат на винарки, предполагам са летящи, затова намери някакъв препарат ии пръскай у вас, че да ги прогониш, може и да има няква причина да са се навъдили ... ;d

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    В магазините продават едни препарати/теблаетки против комари и други видове досадни насекоми, опитай с тях.

Имам колекция от същите мухоподобни твари в нас. Не ми пречат особено обаче Все пак, ако намериш решение - пиши с какво си ги разкарала. Ако случайно някоя ми се навре в носа/устата/ухото/окото ще трябва да им обявя война. А за война се изискват добри запаси.

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    купи някъв спрей против буболечки и готово

Сипи в една чаша оцет, капка веро и малко вода. Остави чашата на видно място до мухите. Изчакай една нощ.

Изхвърлянето на боклука също помага. Пробвай, няма да сбъркаш!

sissinna
    Guest
    В левчетата продават едни спрейове против насекоми, хлебарки, мухи и всякакви такива- около 2 лева са. Наистина помагат и лесно ще се справиш с тях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си