Здравейте. Проблемът ми е, че срещнах момче, с което се чувствах прекрасно. Той се държаше много мило с мен, начина по който ме гледаше, усмивката му, всичко беше невероятно. Казваше ми, че ме обича и му вярвах, защото му имах доверие. Но дойде и деня, в който той ми каза, че вече не изпитва същото.. каза ми, че ще си останем приятели, обясни ми че не иска да сме като обикновените хора които се разделят. Знаех, че наистина го мисли. Но мисълта, че повече няма да мога да го целуна, да го прегърна ме убиваше.. плаках толкова много. Всички ме успокояваха, но аз не бях спокойна.. на следващия ден ми писа "как си ", " какво правиш ", обичайните неща. Накрая каза, че някой път пак трябва да отидем на басейни. И така.. но не знам.. дали наистина му пука за мен и иска да сме приятели или просто го прави, защото ме съжалява.. аз наистина го обичам, с него всичко беше различно, макар и за кратко да бяхме заедно.. и наистина не искам да го губя като приятел. Той е най-милото и забавното момче което познавам. Не искам да го губя, но знам че вече нищо няма да е същото.. знам че няма да се държим както преди, но поне имам малко надежда.. моля ви помогнете ми. Искам да поговоря с него, но не знам какво да му кажа..