- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Висока талия ?
Разбира се че могат да носят дрехи ,всеки може да носи дрехи но трябва да се обличат с подходящи дрехи за височината ,годините и формите сиИ не мисля че трябва да обиждаш другите !
Колкото до темата аз винаги съм харесвала високата талия но рядко нося такива дънки защото не ми отиват и изглеждам смешно![]()
Обожавам висока талия, имам няколко чифта къси панталони с такава, страшно удобни и стоят сууупер секси. Сега си търся накаква ефирна пола(пак висока талия), но никъде не откривам, дайте предложения, че се отчайвам :Д
Everything changes, but beauty remains ...
мен лично много ми харесва комбинацията от черна пола с висока талия и тюлена риза в цвят капучино![]()
Казах вече, че искам да е ефирна, повечето такива са с нещо като ластик на кръста и явно са предназначени за ханша, защото няма никакъв шанс да се задържи на талията ми.
Everything changes, but beauty remains ...
е не съм те разбрала явно .. ми купи такава пола и я дай на шивач да ти смени ластика
Някой знае ли къде мога да си купя такава пола ?)
https://www.facebook.com/ilovefashio...type=1&theater
Обожавам висока талия ^^
А колкото да това как трябва да имаш перфектно тяло, изобщо не е вярно... ако имаш тлъстинки, можеш да ги прикриеш доста по - лесно с висока талия, отколкото с ниска..