.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    anonymous708973
    Guest
    Оф, убивам се да търся висока талия, ама... единственото, на което съм попадала и не мяза на нещо, модерно преди 20 години, бяха дънки за безумни пари.

Цитирай Първоначално написано от Zarity Виж мнението
    Много се ръгнахте всички с тая висока талия,само дето 90% процента приличате на тролове с тях.
    Много хубави крака,дупе и талия трябват.
    Таз пък.
    С висока талия можеш да замаскираш мнооого повече недостатъци отколкото с ниска.

Цитирай Първоначално написано от deskyty. Виж мнението
    И какво по-пълните момичета не могат да носят дрехи ли? Егати хората сте честно.. Не мога да повярвам колко тъпи хора има.. и то точно момичета :ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ !
    Разбира се че могат да носят дрехи ,всеки може да носи дрехи но трябва да се обличат с подходящи дрехи за височината ,годините и формите си И не мисля че трябва да обиждаш другите !
    Колкото до темата аз винаги съм харесвала високата талия но рядко нося такива дънки защото не ми отиват и изглеждам смешно

Голям фен Аватара на SWT
    Цитирай Първоначално написано от nenksi Виж мнението
    Разбира се че могат да носят дрехи ,всеки може да носи дрехи но трябва да се обличат с подходящи дрехи за височината ,годините и формите си И не мисля че трябва да обиждаш другите !
    Колкото до темата аз винаги съм харесвала високата талия но рядко нося такива дънки защото не ми отиват и изглеждам смешно

Напълно съгласна съм с теб отоносно това как трябва човек да се облича
    За високата талия също,харесват ми дерхи с висока талия,обаче на мен не ми ходят

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Обожавам висока талия, имам няколко чифта къси панталони с такава, страшно удобни и стоят сууупер секси. Сега си търся накаква ефирна пола(пак висока талия), но никъде не откривам, дайте предложения, че се отчайвам :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

мен лично много ми харесва комбинацията от черна пола с висока талия и тюлена риза в цвят капучино

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Обожавам висока талия, имам няколко чифта къси панталони с такава, страшно удобни и стоят сууупер секси. Сега си търся накаква ефирна пола(пак висока талия), но никъде не откривам, дайте предложения, че се отчайвам :Д
    всяка по-дълга пола автоматично става пола с висока талия ако пожелаеш ;дд

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Казах вече, че искам да е ефирна, повечето такива са с нещо като ластик на кръста и явно са предназначени за ханша, защото няма никакъв шанс да се задържи на талията ми.
    Everything changes, but beauty remains ...

е не съм те разбрала явно .. ми купи такава пола и я дай на шивач да ти смени ластика

Някой знае ли къде мога да си купя такава пола ? )
    https://www.facebook.com/ilovefashio...type=1&theater

Голям фен Аватара на JuStElly
    Обожавам висока талия ^^
    А колкото да това как трябва да имаш перфектно тяло, изобщо не е вярно... ако имаш тлъстинки, можеш да ги прикриеш доста по - лесно с висока талия, отколкото с ниска..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си