- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тежък момент
Здравейте на всички.Първо искам да се извиня,че пускам такава тема.! Значи тази година завърших 12 клас и ми е адски тежко.Раздялата със класа ме боли много а освен това най-вероятно няма да ги видя в близката година/и,защото есента заминавам за Австрия да работя една година там и догодина ще кандидатствам във НБУ.Кажете ми как да преодолея тази прословута раздяла,защото не ми дава сън,а и съм човек,който никак не обича тъжни историй.
Поддържайте връзка чрез скайп или фейсбук.
O, ще ти мине. Явно сте били готин клас, но ще видиш като започнеш работа, като после влезеш в университет как ще ти е още по-готино. Срещаш постоянно нови хора и е много по-интересно. Като те хване ежедневието и няма да имаш толкова свободно време, ще си имаш други приоритети и постепенно с класа няма да поддържате такива отношения. Всеки се пръсва на някъде, университет, работа, едно, друго и времето е ограничено, а много неща за правене има. И така, даскалото остава в миналото, човек гледа напред.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
С готини хора е трудно да се разделиш и реално никога не ги забравяш. Трудно ще е в началото, но след това се свиква. Начин за преудоляване на този период е да си намериш занимание. Пак ще се сещаш от време на време за хубавите моменти, но живота продължава по 1 или друг начин! Не го пилей точно заради това. Повечето хората идват и си отиват, константите са малко.
Не е толкова страшно, колкото изглежда. Ще си намериш нови приятели, а през това време ще си пишеш и ще се чуваш с приятелите от класа.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.