.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Вярвате ли в любовта? Да
    Вярвате ли в сродните души?..че има един човек създаден само и единствено за да бъде с вас? Не
    Вярвате ли в любовта от пръв поглед? Да
    Във истинската, вечната любов? Да

Мега фен Аватара на gummybear
    Вярвате ли в любовта? - да.
    Вярвате ли в сродните души? - не знам.
    че има един човек създаден само и единствено за да бъде с вас? - само за мен? Хм...може би.
    Вярвате ли в любовта от пръв поглед? малко.
    Във истинската, вечната любов? - вечна ли? Хаха,не.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    МЪ веднага! Просто са достатъчно глупави да мислят, че този/тази дето са зарязали е застинала във времето личност, която нито се променя, нито има съвсем различни вече желания, вкусове и навици. Представят си как всеки е на нивото, което е оставен. След време става ясно, че двамата са толкова различни, че вече не са това, което искат. Съответно хората се влюбват в спомена за своите някогашни половинки.
    Аз съм ти живото доказателство, че тая теория е грешна.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен Аватара на sneering
    Има един еднакъв поглед към света,който е основата на всички интересни разговори и сякаш ставаш един човек с отсрещния.Нещо като силен екип преминаващ всички видове бури,и радващ се по еднакъв начин на слънцето след бурите.И като прибавиш на този екип едни перфектни открити взаимотношения,без тайни и едно себеопознаване,което е плод на многото разговори с еднакъв поглед,се получава бетон.
    За мен това е плана който трябва да се спазва...
    Останалото са толкова клиширани наименования,че чак от клишираност хората са загубили представа за истинската дефиниция на нещата.

1.Вярвате ли в любовта? Не
    2.Вярвате ли в сродните души? Да
    3.Вярвате ли в любовта от пръв поглед? Привличане и то силно
    4.Във истинската, вечната любов? Не,всичко е привързване

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от valentina96 Виж мнението
    Вярвате ли в любовта? да ест
    Вярвате ли в сродните души? Да
    .. че има един човек създаден само и единствено за да бъде с вас .. Не.
    Вярвате ли в любовта от пръв поглед? Не.
    Във истинската, вечната любов? .. Вярвате ли? Да, но не мисля, че ще ми се случи. (това за вечната)
    мх
    като цяло тея неща са толкова.. обобщени..
    Вярвам на себе си, че мога да обичам вечно, силно и постоянно, но не вярвам, че някой друг може да ме обича така.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Вярвате ли в любовта? - Абсолютно да, без нея дали щеше да има толкова много двойки, семейства, деца..
    Вярвате ли в сродните души? - Сигурна съм че има, но не е задължително да се разглежда под аспекта под който го приемат всички...
    ...че има един човек създаден само и единствено за да бъде с вас? - По вероятно не, иначе не би могъл да се превърне в човека в когото ще се влюбя...
    Вярвате ли в любовта от пръв поглед? Донякъде, защото когато се запознах със сегашния си приятел, той още като ме видя за първи път и мисля че хлътна страшно много, но дали се влюби това вече не съм сигурна. Докато при мен не стана от пръв поглед, в смисъл допадна ми, хареса ми, изпитах някаква симпатия към него,исках да го опозная но не мисля че това е влюбване. Може би влюбването става с времето,неусетно, след като опознаеш човека и видиш някой негови страни.
    Общо взето мога да говоря много по въпроса за влюбване и симпатии, но няма да се отклонявам от темата, не това е целта ми.
    Във истинската, вечната любов? .... Може и да я има, аз чувствам че обичам някой по начин по който любовта ми няма да залезе никога към него, просто го усещам и знам, но не знам дали и неговата към мен ще устои на времето.
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си