- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли?
Вярвате ли в любовта? Да
Вярвате ли в сродните души?..че има един човек създаден само и единствено за да бъде с вас? Не
Вярвате ли в любовта от пръв поглед? Да
Във истинската, вечната любов? Да
Вярвате ли в любовта? - да.
Вярвате ли в сродните души? - не знам.
че има един човек създаден само и единствено за да бъде с вас? - само за мен? Хм...може би.
Вярвате ли в любовта от пръв поглед? малко.
Във истинската, вечната любов? - вечна ли? Хаха,не.
Има един еднакъв поглед към света,който е основата на всички интересни разговори и сякаш ставаш един човек с отсрещния.Нещо като силен екип преминаващ всички видове бури,и радващ се по еднакъв начин на слънцето след бурите.И като прибавиш на този екип едни перфектни открити взаимотношения,без тайни и едно себеопознаване,което е плод на многото разговори с еднакъв поглед,се получава бетон.
За мен това е плана който трябва да се спазва...
Останалото са толкова клиширани наименования,че чак от клишираност хората са загубили представа за истинската дефиниция на нещата.
1.Вярвате ли в любовта? Не
2.Вярвате ли в сродните души? Да
3.Вярвате ли в любовта от пръв поглед? Привличане и то силно![]()
4.Във истинската, вечната любов? Не,всичко е привързване![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Вярвате ли в любовта? - Абсолютно да, без нея дали щеше да има толкова много двойки, семейства, деца..
Вярвате ли в сродните души? - Сигурна съм че има, но не е задължително да се разглежда под аспекта под който го приемат всички...
...че има един човек създаден само и единствено за да бъде с вас? - По вероятно не, иначе не би могъл да се превърне в човека в когото ще се влюбя...
Вярвате ли в любовта от пръв поглед? Донякъде, защото когато се запознах със сегашния си приятел, той още като ме видя за първи път и мисля че хлътна страшно много, но дали се влюби това вече не съм сигурна. Докато при мен не стана от пръв поглед, в смисъл допадна ми, хареса ми, изпитах някаква симпатия към него,исках да го опозная но не мисля че това е влюбване. Може би влюбването става с времето,неусетно, след като опознаеш човека и видиш някой негови страни.
Общо взето мога да говоря много по въпроса за влюбване и симпатии, но няма да се отклонявам от темата, не това е целта ми.
Във истинската, вечната любов? .... Може и да я има, аз чувствам че обичам някой по начин по който любовта ми няма да залезе никога към него, просто го усещам и знам, но не знам дали и неговата към мен ще устои на времето.
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00