Покажи ѝ, че наистина я подкрепяш, когато ѝ е трудно и има нужда от някого. Покажи ѝ, че я обичаш, че тя наистина е значима за теб. Но паралелно с това дай да ѝ стане ясно, че не може някакъв сульо да ѝ пише подобни смс-и и да се вре във връзката ви, било то и просто като приятел. Уважавай приятелите ѝ, без значение от пола, но постави една ясна граница, която момчетата не бива да прекрачват и точка по въпроса. Не е до правенето на гадно или до боя, а до респекта, който трябва да изградиш у тях. Ако някой пише на приятелката ми смс-и от типа "липсваш ми" и ходят да се гушкат (едно е приятелска прегръдка за здрасти/чао, друго е да търси утеха у него), ще ѝ кажа да прецени, кой я прави по-щастлив от нас двамата и да избере окончателно единия и да забрави за другия. Не става така да те кара да ревнуваш, докато е в чужди прегръдки. Или просто я накарай да се почувства по същия начин - търси утеха в други момичета, пък нека твоята да види, да разбере и да се позамисли, какво по дяволите се случва
Има едно изказване "не съм ревнив, а просто пазя своето щастие" - съгласен съм на 100%