Така и сам намислил той живее на 2 минути от нас и по всяко време мога да му набия шамарите когато си пожелая не е там въпроса. Тя ще поговори с него ще му каже , че не иска повече да общуват и да спре да я търси ако продължи тогава вече ще му обясня работите от живота пред всичките ни общи приятели. Обаче направя ли нещо с него пак ще има караници и кавги за това ако не се оправи с добре тогава ще има по рогата... Оставям нещата в нейните ръце да решава ако иска да е с мен да е с мен, ако ли не успех . От няколко дни ми повтаря че иска само мен плаче и каза че много съжелява че така се е получило. Казва ми по често че ме обича цял ден си говорим (по телефона защото нямахме възможност да се видим ... дистанцията). Тя ми обясни така ... Когато аз и казвах думи от рода на ходи си при него тя плачеше и ми казваше той ми е приятел и и казвах като ти е приятел ходи си при него и такива работи и я отблъсквах 1 вид от мен ... А той мазното копеленце постояно и е пишел разни мили работи и тя един вид като е наранена ...