- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Сам вкъщи..
Сам съм в нас и ако може някой да ми обясни ПОДРОБНО как да си сготвя омлет. Благодаря предварително :Д
ами начи :Д темата не е точно за тук по скоро кофата ама счупи две яйца и ги сложи в микровълновата и малко сирене сложи разбий ги и тогава ги сложи по лесен няма
кво стана направи ли си както ти казах :Д
Има и снимки даже.http://www.menumag.bg/content/tainit...cheskiya-omlet
пффф как ще гръмнат луди хора ей нали ще ги разбие няма как да гръмнат той не иска варени яйца а омлет
Обаче ако се прави ''сирене по шопски'' примерно, яйцата не се разбиват (прави се в гювече) и трябва да се прободе с вилица преди да го сложиш в микровълновата, защото иначе ще гръмне.Случвало ми се е и повярвайте никак не е приятно.Като бях малка и баба ми прави такова и явно беше забравила да го прободе и стана една...така се стреснах.
![]()
![]()
А бе звъннах на 1 приятелка та ми обясни как да не умра от глад :Д Каза ми да сложа 1 тиган на котлона да му сложа олио и да изчакам да загрее, през това време да взема няква купичка да строша 2-3 яйца и да си сложа сирене и да почна да бъркам, като загрее ги слагам в тигана и така.
Поздравления! Ве§е ще спим спокойно, §е няма да умреш от глад!
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
това което в крайна сметка си си направил не е омлет а бъркани яйца със сирене :Д а сирене по шопски се правят във фурна не в микровълнова
няма значение аз обестнявам да знае за друг път
пфф колко си смешен cookie за къф са имаш тва че някой има правописна грешка голямото чудо :Д тъпак
И аз си направих омлет! ^^ Както и да му викате, стана вкусно! ^^ MEOW!
сирене по шопски не се прави в микровълнова
не се![]()
Оф, няма да споря изобщо.Прави си го както искаш.Аз (и не само аз) от години го правя в микровълнова, а ти ще ме убеждаваш, че не се правело така.Все тая.
с мен с радио и с полицай трудно се спори да не кажа невъзможно :Д
Абе то хубаво трудно се спори,но не спори когато не си сигурна (: