И така .... В този форум ми се налага да пиша от дъжд на вятър но всеки път научавам по нещо което ми помага с момичетата. Има едно момиче от класа ми с което напоследък доста се сближихме и станахме доста добри приятели. Постоянно си пишем, всеки ден сме заедно, ходим на училище заедно (по път ми е), всяко междучасие сме заедно, изпращаме се, излизаме през уикендите... Правим си услуги един на друг и т.н. Аз изпитвам чувства към нея(което беше и причината да се сближим толкова), тя постоянно се смее на шегите ми, както и аз на нейните. Абе просто ни е хубаво да сме заедно. Само че нещата наскоро се объркаха и аз и се разсърдех(късах се от мъка, но трябваше да и покажа че не съм просто манекен). Както и да е ... тя ми се извини, аз и простих, а тя дори продължи да ми се извинява след това. Явно след този инцидент е спряла да ме мисли за даденост и започна да се гушка в мен, да ми мисли прякори и т.н. Направих си експеримент като я целунах по бузата и тя отвърна със същото дори по 2-те. Всеки път като и говоря мило ме целува и така ... Че ме харесва ми е ясно, а приятелките и го потвърждават. Общите ни приятели дори си мислят че сме гаджета и ни казват че сме супер яка двойка. Преди седмица замина на почивка за около месец и страшно много ми липсва. Не спираме да си пишем и така като гледам и аз и липсвам. Смятам като се върне да се пробвам с нея, но не знам как да го направя. На 15 съм и не съм имал приятелка до сега. А смятате ли че това че сме от 1 клас може да ни попречи било то по време на връзката или след нея ?
Малко дългичко се получи, но така се надявам да избегна безсмислените коментари