- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- омазнена коса.....помощ!!!
днеска се изкъпах не с много гореща вода съпонисах я веднъж и не суших със сешоар в момента няма как да си права маски с хума защото съм на село
задължително ли е маската за коса да е с хума бях чела някъде че наистина помагала ако някой знае някакви други маски за коса нека ги сподели
какво е това сух шампоан ползвал ли го е и доволен ли е от него?
Ако не ти се занимава да правиш маска с хума си купи такъв шампоан, а мацай някаква друга маска. Щом си на село може да си направиш маска от кисело мляко + лимонов сок/оцет и да разредиш миенето. Към всички горни съвети искам да добавя: спи с вързана или сплетена коса. При мен има ефект, макар и минимален. Аз съм доволна от два шампоан - на Авиа с хума и на Арома с грейпфрут.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
бях чела някъде че като втриваш лимон в корените на косата си и после я измиеш редувайки топла и студена вода помагало това вярно ли ако е да го пробвам....?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
искам да ви попитам дали дъбовите кори помагат за мазната коса?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
може ли някой да ми каже маски за мазна коса които е пробвал и наистина действат ще съм ви благодарна
и още един въпрос лимона помага ли за косата да не се омазнява толкова често![]()
ще ми препоръчате ли шампоан за мазна коса
някой ползвал ли е PHYTOCEDRAT и ако го е ползвал довелен ли е от него
ами аз съм пробвала с лимона и при мен нямаше никакъв ефект, дори ми стоеше като зализана, а не като обикновено с обем.