.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Question Програми за възстановяване на изтрити файлове и програми ?

Ами забелязах, че съвсем неволно съм изтрил една папка с игри и разни програми. Мога да ги инсталирам наново- не е проблем, но ме мързи, затова търся програма, която да ми възстанови папката. Имам спомен за някаква такава програма, ама я забравих...Каква бихте ми препоръчали ?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Мисля че това ще ти помогне

http://zashto.net/49/%D0%BA%D0%B0%D0...BF%D0%BA%D0%B0

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Същото ми се случи преди 2 седмици някъде. Оправих го с Restoration и EaseUS Data Recovery. Ако имаш проблеми с тях, може да ти помогна.

Благодаря !

Мега фен
    Успя ли да си възвърнеш нещо и ако да - коя програма ползва от дадените?

Супер фен Аватара на JDeel
    Упражнението по-скоро не си заслужава. Ако е за снимки и документи - окей, да кажем че при по-голям късмет ще върне повечето информация от отвъдното, но при програмите и игрите не е добра идея да имаш липсващи или непълни файлове.

papugai - как така още не си опорочил и тая тема? Да не би да губиш форма? Не бива така, не се предавай.

Ами папката, която изтрих беше с игри, така че си направих нова и инсталирах някои от игрите наново.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    papugai - как така още не си опорочил и тая тема? Да не би да губиш форма? Не бива така, не се предавай.
    Като за първи път поста ти е най-смислен в сравнение с останалите, нямам причина да споря.
    Никой не възстановява изтрит софтуер, има голям шанс заради един липсваш файл цялата програма да не работи, прави се за снимки или важни текстови документи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си