Толкова ли съм грозна, че никой не ме харесва ? Като ходя на плаж с приятелките си и напълно непознати момчета се закачат с тях, а мен дори не ме поглеждат. От скоро с една приятелка излизаме с една нова компания и повечето момчета се закачат с приятелката ми. Писна ми това лято се надявах, че като излизам в новата компания и ходя на плаж може да си намеря някой приятел примерно, а аз явно съм толкова грозна, че не ме гледат дори. Отчайвам се писна ми да ми казват, че ще си намеря подходящия някой ден. В момента се чувствам толкова гадно.. Не трябва да ми пука, но ... По принцип приятелки са ми казвали, че съм сладка и уж хубава дори и момчета, но от това лято вече не мисля така. Много съм слаба и нямам нищо в лице не ставам. Знам, че не трябва това да ми е важно , но на мен ми пука просто съм такъв човек и не мога да се променя идва ми още малко да се разплача. трябваше да споделя с някой и ще ви помоля за някой съвет, защото наистина съм много отчаяна. САмо да добавя, че съм и доста срамежлива