.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42
    Dreamer789
    Guest

Има ли значение за вас дали приятелката ви е девствена?

Та това е въпрос предимно към мъжката част от форума, но и момичетата могад да обсъждат.
    За вас има ли значение, ако приятелката ви е девствена, и то не само ако е на 16-17 г. ами ако е дори на 21-22? Бихте ли прекратили отношенията си с такова момиче? Много ми е интересно мнението на момчетата по този въпрос.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Естествено, че няма значение. Поне за мен.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Няма.

*Женска гледна точка.

Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Няма.

*Женска гледна точка.
    + 1.
    Кво, като е девствена ще я оставиш ли ахаххаа

Banned
    задай обратния въпрос към момичетата щото някои казват не правели свирки еми и аз не правя шпакли и не мисля че е задължително .. ( сега веднага някой ще каже стой си сам блабла да аланколу не съм задължен да тренирам с език да и лижа путката и ме е гнус не ми прай кеф да лижа разбираш ли .... тя да ми го лиже може )

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Има всякакви. За едни е по-добре, защото смятат, че след като са първия ще останат специални в съзнанието на момичето, на други не им се занимава с процеса по отварянето и отделянето на време и усилия докато сексът стане задоволителен и за двамата и момичето се отпусне достатъчно, за да прави нещо по-различно от стоенето в легнало положение. Има такива, които ако сметнат, че е достатъчно яка и си струва чакането, за да и влязат в гащите също няма да имат нищо против. Има и такива, които ще имат реални чувства към нея и също няма да им пречи. Има такива, на които девствениците са им фетиш. Ако и момчето също е девствено изобщо пък няма да му е проблем.

Поздрав с този гениален soundtrack - http://www.youtube.com/watch?v=mfFQuhWaA_k

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Няма.

*Женска гледна точка.
    И още една женска подкрепя. :д

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Няма.

*Женска гледна точка.
    мдаа

моят приятел беше девствен до скоро, а аз не
    и някак си ми беше интересно, странно и тнт не се сещам точната дума

Пиши на кирилица

$h@d0w
    Последно редактирано от Sh@d0w : 07-01-2013 на 17:47

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    А ако е обратното? Някаква аномалия ли става или жената става прекалено агресивна?

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    По принцип дали е девствена или не, не би ме бъркало, но ако ме кара да я чакам прекалено дълго време да ми пусне, бих се изнервил.

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Да, има значение. Не, няма да я оставя.
    Schhh! Hear the silence...

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Да, има значение за мен. Гледам да ги избягвам и да нямам много вземане - даване с тях

Според мен е хубаво и двамата да не са девствени. Сега не говорим за някакви 14 годишни дечица, но примерно на 16-17 вече си е напълно нормално да не си девствен/а. Не мога да си представя момиче на 20-21 и да не е правило секс. Самата аз като знам каква огромна нужда имам от секс, ми е странно как другите хора нямат. А и то кога човек ще прави най-много секс? Ами именно в тези години, когато е млад, красив, способен и има повече свободно време и по-малко грижи.

Като цяло опитът е важен и за двата пола. Каквото и да си говорим девствено момче не е готино (от опит го казвам), но не мисля, че е готино и девствено момиче (особено в коментираната възраст). С времето човек опознава тялото си, знае какво му харесва, знае какво иска и какво да даде на партньора. С опита се придобива и по-голяма увереност, човек се отпуска и секса става по-хубав.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn Виж мнението
    Да, има значение за мен. Гледам да ги избягвам и да нямам много вземане - даване с тях
    що бе ? да не би някоя да ти е казала '' кога ще се женим'' след като си и откъснал цветето,че толкова те е страх

Banned Мега фен
    Няма.

*Женска гледна точка.
    +

Мега фен Аватара на Chacho
    Все ми е тая.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ох, разбира се, че има значение, стига нежности. Едно е да чукаш опитна мацка, друго е неопитна.
    Колко значение трябва да се придава на това обаче е друг въпрос. : )

Цитирай Първоначално написано от Pedigree Виж мнението
    Едно е да чукаш опитна мацка, друго е неопитна.
    Всяко с чара си?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Разбира се, аз съм убедена, че да изчукаш девственица, особено докато чакаш 2-3 месеца да станеш Специалният, има своя чар.

Супер фен
    Град
    България
    а по-добре ли е да отиде при опитна курва,която е на 18 и е имала само 2 или 3 партньора ..пфф
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Цитирай Първоначално написано от Pedigree Виж мнението
    Разбира се, аз съм убедена, че да изчукаш девственица, особено докато чакаш 2-3 месеца да станеш Специалният, има своя чар.

Жалко е да чакаш за секс, било то 3 месеца, или 2 часа в дискотека докато я черпиш питиета.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Айде да не е баш девственица, но прохождаща в нещата всъщност е доста яко нещо.
    Стига да не е затворена и да е склонна на експерименти си е направо супер, можеш да си я научиш по свой вкус.
    Докато примерно с опитна може да се случи да не си паснете и да се кефите на различни неща.

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Айде да не е баш девственица, но прохождаща в нещата всъщност е доста яко нещо.
    Стига да не е затворена и да е склонна на експерименти си е направо супер, можеш да си я научиш по свой вкус.
    Докато примерно с опитна може да се случи да не си паснете и да се кефите на различни неща.
    Или да го модифицираме малко, ще й зяпаш първите преживявания, което е като да разкажеш виц на някой, който го знае и на някой, който не го знае.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    И ще, не ще...ще те запомни, с добро или лошо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си