- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли значение за вас дали приятелката ви е девствена?
Сладко е да си имаш неопитно момиченце, да попива всичко и да я развращаваш, в случая говорим за девственици обаче. И да, жалко е да чакаш и в двата случая - и тя, и ти. Ебати, аз съм в съвсем по-различен филм за секса... ахахаха.
Ами аз да ти кажа, не съм го играл Мара Отварачката, ама просто така се е случило, не е било целенасочено.
Докато станеш на 20 е кеф да ги отваряш, след това почваш да търсиш качеството, каквото девствена няма как да ти предложи.
По добре и двамата да са девствени-чисти и невинниСоу кют
АбсолютноНо звучи неправдоподобно, ако си избереш даден субект за приятелка..
Срещала съм и двата варианта. Първото момче с което аз съм спала, се радваше много за тази "чест", която съм му оказала и непрестанно, дори и след раздялата ни ми обясняваше, че аз съм най-добрия му сексуален партньор. Второто момче пък ми обясни, че ако съм била девствена, едва ли връзката ни е щяла да потръгне, защото той не бил от момчетата, които искали да чакат и да се "заробват" като първия и специалния. Така че нещата са относителни. Сега като попитах мъжа ми, то например заяви, че не ги подбирал по това и за него е било без значение.
С приятелката ми взаимно си бяхме първите. И двамата бяхме неопитни и девствени, но това не ни попречи на преживяването. Напротив, дори още първия път тя стигна до края...
На въпроса - ако е момиче за една вечер, много ясно, че предпочитам да не е девствена, но ако съм обвързан не ми пречи това. Опит се придобива бързо (зависи от учителя), а първия път не е чак такава касапница, каквато си представят повечето май...
Напълно точно, но човекът вече си беше патил и не му се рискуваше отново. А пък разбиранията на момичето могат и да се променят. Аз например наистина си мислех точно така при първия път, че ще е специален, единствен, неповторим и вълшебен. Питай ме после колко бързо си промених мнението.