.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Сладко е да си имаш неопитно момиченце, да попива всичко и да я развращаваш, в случая говорим за девственици обаче. И да, жалко е да чакаш и в двата случая - и тя, и ти. Ебати, аз съм в съвсем по-различен филм за секса... ахахаха.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree Виж мнението
    Сладко е да си имаш неопитно момиченце, да попива всичко и да я развращаваш, в случая говорим за девственици обаче. И да, жалко е да чакаш и в двата случая - и тя, и ти. Ебати, аз съм в съвсем по-различен филм за секса... ахахаха.
    Всъщност, просто не сме във филм за секса
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Ами аз да ти кажа, не съм го играл Мара Отварачката, ама просто така се е случило, не е било целенасочено.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Докато станеш на 20 е кеф да ги отваряш, след това почваш да търсиш качеството, каквото девствена няма как да ти предложи.

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    що бе ? да не би някоя да ти е казала '' кога ще се женим'' след като си и откъснал цветето,че толкова те е страх
    Не, не ми се е случвало това. Но предпочитам опитни момичета за да саи доставим взаимно удоволствие.
    А както каза и BlueFace :
    Не обичам да чакам момичето се отпусне достатъчно, за да прави нещо по-различно от стоенето в легнало положение.

Супер фен Аватара на mlakniwe
    По добре и двамата да са девствени-чисти и невинни Соу кют

Цитирай Първоначално написано от mlakniwe Виж мнението
    По добре и двамата да са девствени-чисти и невинни Соу кют
    А така, а не ония, оцапаните със сексове (puke)
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Dreamer789 Виж мнението
    Та това е въпрос предимно към мъжката част от форума, но и момичетата могад да обсъждат.
    За вас има ли значение, ако приятелката ви е девствена, и то не само ако е на 16-17 г. ами ако е дори на 21-22? Бихте ли прекратили отношенията си с такова момиче? Много ми е интересно мнението на момчетата по този въпрос.
    Ако ти е първа - няма да си последен

Цитирай Първоначално написано от John_Deep Виж мнението
    Ако ти е първа - няма да си последен
    Освен ако не я убиеш с камъни след акта и да я минеш пак след тва.

Абсолютно Но звучи неправдоподобно, ако си избереш даден субект за приятелка..

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Срещала съм и двата варианта. Първото момче с което аз съм спала, се радваше много за тази "чест", която съм му оказала и непрестанно, дори и след раздялата ни ми обясняваше, че аз съм най-добрия му сексуален партньор. Второто момче пък ми обясни, че ако съм била девствена, едва ли връзката ни е щяла да потръгне, защото той не бил от момчетата, които искали да чакат и да се "заробват" като първия и специалния. Така че нещата са относителни. Сега като попитах мъжа ми, то например заяви, че не ги подбирал по това и за него е било без значение.

С приятелката ми взаимно си бяхме първите. И двамата бяхме неопитни и девствени, но това не ни попречи на преживяването. Напротив, дори още първия път тя стигна до края...

На въпроса - ако е момиче за една вечер, много ясно, че предпочитам да не е девствена, но ако съм обвързан не ми пречи това. Опит се придобива бързо (зависи от учителя), а първия път не е чак такава касапница, каквато си представят повечето май...

Голям фен Аватара на shusha
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Няма.

*Женска гледна точка.
    оюе един + от мен

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от In*The*Face Виж мнението
    защото той не бил от момчетата, които искали да чакат и да се "заробват" като първия и специалния
    Че то това въобще не зависи от момчето, а от разбиранията на момичето.
    И спря да се върти за миг земята..

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    ...Не мога да си представя момиче на 20-21 и да не е правило секс. Самата аз като знам каква огромна нужда имам от секс, ми е странно как другите хора нямат.

девствено момче не е готино (от опит го казвам), но не мисля, че е готино и девствено момиче (особено в коментираната възраст)
    Не мисля че има нужда да коментирам... :\ o.O

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Че то това въобще не зависи от момчето, а от разбиранията на момичето.
    Напълно точно, но човекът вече си беше патил и не му се рискуваше отново. А пък разбиранията на момичето могат и да се променят. Аз например наистина си мислех точно така при първия път, че ще е специален, единствен, неповторим и вълшебен. Питай ме после колко бързо си промених мнението.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Няма никакво значение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си