Здравейте... Има едно момче... Значи, той не е от града, но учи тук, от село е. Познаваме се отдавна (може би 5-6 години, ако не и повече). От месец някъде насам започнахме да излизаме веднъж седмично,ноо нали приятелски... И в понеделник тази седмица пак излязохме. Аз на следващия ден му казах, че трябва да спрем да излизаме, защото започнах да го харесвам и не искам несподелени чувства... Той ми каза, защо да спираме, ти не знаеш какво мисля и чувствам... Питах го от кога ме харесва, каза ми отдавна... На другия ден излязохме, гушкахме се, разхождахме се, държахме се, всичко беше добре до един момент. Целунах го по бузата, а той се стъписа (досега не е имал гадже)... Аз нищо не казах... Като се прибирахме и се разделихме се прегърнахме... Вечерта го питах във фейсбук дали всичко му е харесало от изминалото време заедно, той каза да... Питах го за целувката, също каза, че му е харесала. Ии го питах тогава защо реагира така, той каза от притеснение, че се бил стъписал. Обвързахме се... Реших, че трябва да се видим и да поговорим на другия ден,защото той свърши даскало и да се разберем какво ще правим нататък, дали ще продължим да сме заедно след като замине на село. Видяхме се, но той се държа с мен като с приятелка, накрая вече като се прибирахме реши да сложи ръка на рамото ми, както правеше предния ден. Аз, обаче я махнах и му казах ти се сети кога... Там, на мястото където се разделяме видях бившия си, казах му да изчакаме малко. Изчакахме... След това аз му казах чао, и той ми вика няма ли да изчакаш още. Аз му казах, че е достатъчно далеч и ще тръгвам. И тръгнах без да се прегърнем... Вечерта си писахме... Питах го защо се държа толкова студено, нали все пак връзката ни трябва да се развива... Ии накрая се ядосах и го питах дали иска тази връзка. Той каза не, каза край. Каза ми и да си оправя статуса на необвързана... Писа ми като те гледам бившия ти липсва... Каза, че не чувства нищо към мен, мислел си, че чувства, но явно нещо му станало... Махна ме от фейсбук и от скайп... Много ме нарани с тези си думи... На другия ден му писах смс ако иска да дойда на село да поговорим да цъкне... Той цъкна чак в събота сутринта в 2 и 30. Аз към обяд му се обадих и той каза ако искам да дойда. Щях днес да ходя, но от този дъжд не можах... Та въпроса ми е дали ме харесва, защото първо ми казва отдавна, а после, че няма нищо. Той е неопитен и не знам как да постъпя с него... Искам да оправя нещата, но не знам дали изобщо има такъв шанс... Моля ви за съвет как да говоря с него...