Цитирай Първоначално написано от lamia Виж мнението
Аами грешката може да е моя, защото не съм го споменала... Мислех, че се подразбира след като сме излезли и сме се държали така... (Да допълня) аз го питах още като се прибрах след срещата ни, и той каза, че сме заедно, че сме гаджета...
Това не значи веднага да го обявиш и във Фейсбук. Защото в тази хронология нещата изглеждат така, сякаш правиш всичко показно заради бившия ти. Обвързала си се веднага във Фейсбук, като си го видяла си накарала момчето да стои като пън и да чака, за да ви види другият заедно ... нещата не изглеждат добре представени по този начин, нали? Според мен си избързала с всичко и аз не виждам вина в друг освен в теб. Дори описанието ти звучи като да не си много сигурна какво точно искаш и какво точно се случва. Ако държиш на момчето - опитай се да промениш имено това. Виж се с него, поговорете, изслушайте се взаимно - кой, какво иска и вземете някакво решение. Личи си, че си още малка, но поне си имала някаква връзка преди това, а той не е. Дай му време да свикне, да усети какво трябва да прави, бъди търпелива.