.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50

Тема: Само секс

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от kaili_mir Виж мнението
    Добре, а аз да питам момчетата, които са имали такива отношения с момичета - Какво ви е мнението за тях? Според вас достойно ли е за момиче да дава тялото си на някого, само и само да е с него, да получи поне малко близост с въпросния?

Аз съм имала такива отношения, с мой приятел ( дори приятел е силно казано, от една компания сме ) и то до скоро. Жалко е да искаш нещо повече, защото той, ако е искал е щял да ти предложи. Поне според мен. Наистина всеки може да се ''навие за нещо сериозно'', но е гадно да се надяваш за това. Аз лично свикнах и се примирих със ситуацията, но като се замисля - глупаво е да си ''даваш'' тялото на някой, който иска само това..
    Чак толкова... просто е някаква форма на нарцисизъм. Ако приемаш нещата тук и сега, всичко е 6 точки.

Лично аз, когато търся секс - правя секс. Когато търся връзка - се хващам във връзка. Мисълта: "Аре, кво пък, ше се чукаме известно време, пък после ше се метнем от секс на връзка." ми е някак изключена.

Още повече пък тя да се опитва да ми промени мисленето и да превръща секса в обвързване? Заеби.

И вярвам, че голяма част от мъжете също са с това мислене. Ние ако търсим връзката ще си я поискаме.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Ами лично аз ПО ПРИНЦИП не правя секс, ако нямам чувства към момичето.

Няма смисъл да си губиш времето-мъж не може да се промени.Щом иска само секс,значи изобщо не му пука за нас.Така че аз лично изобщо не бих се занимавала да му пломеням начина на мислене.

Цитирай Първоначално написано от Fantasyyy Виж мнението
    Няма смисъл да си губиш времето-мъж не може да се промени.Щом иска само секс,значи изобщо не му пука за нас.Така че аз лично изобщо не бих се занимавала да му пломеням начина на мислене.
    Мъж не може да се промени, а жена може, така ли?

Ами да, много по-лесно е.

Добре, а аз да питам момчетата, които са имали такива отношения с момичета - Какво ви е мнението за тях? Според вас достойно ли е за момиче да дава тялото си на някого, само и само да е с него, да получи поне малко близост с въпросния?

Аз съм имала такива отношения, с мой приятел ( дори приятел е силно казано, от една компания сме ) и то до скоро. Жалко е да искаш нещо повече, защото той, ако е искал е щял да ти предложи. Поне според мен. Наистина всеки може да се ''навие за нещо сериозно'', но е гадно да се надяваш за това. Аз лично свикнах и се примирих със ситуацията, но като се замисля - глупаво е да си ''даваш'' тялото на някой, който иска само това..
    Кой каквото желае, момиче. Ти си имаш своите чувства, той си има своето сексуално влечение. Няма виновни. Ясно е; той своето си го получава. Въпросът е такава връзка лично на тебе какво ти носи? Ако разочарованието е в повече, глупостта — безкрайна, скъсай синджира. За влюбения човек, обсебен от чара на другия, няма по-голяма трагедия от тая, да таи надежда, че любовта ще бъде споделена. Тогава влюбеният си въобразява, или чак вярва, че чувствата трябва на всяка цена да са споделени. Сам себе си наказва. Но ако смяташ, че плюсовете са повече, спокойно може да продължиш да „отдаваш“ тялото си. Неслучайно и двамата слагаме думата в кавички — знае се, че не го правиш насила.

„Според вас достойно ли е за момиче да дава тялото си на някого, само и само да е с него, да получи поне малко близост с въпросния?“ — питаш. — Като се посъветваш със своята съвест, тогава ще разбереш отговора на този въпрос.

Мега фен Аватара на 102
    Много ясно. Или ще гласувате или ще изпитвате удоволствие от секса.

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Абе, вие наред ли сте? Какво значи "отдаваш тялото си"?! Вие секс само заради мъжа ли правите?

Точно при такива отношения, когато жената има чувства към мъжа е склонна да приема секса не толкова за свое удоволствие, колкото за негово. Защото разбира, че това е единствения начин, по който получава някаква близост и дори страст от негова страна.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Точно при такива отношения, когато жената има чувства към мъжа е склонна да приема секса не толкова за свое удоволствие, колкото за негово. Защото разбира, че това е единствения начин, по който получава някаква близост и дори страст от негова страна.
    Хайде да не казваме "жената", защото няма универсално правило, което да твърди, че ВСЯКА ЕДНА ЖЕНА постъпва по гореописания начин.
    Аз когато имам чувства, изпитвам голямо желание за секс за свое собствено удоволствие. Как може да правя секс с някого, в когото съм влюбена и това да не ми носи удоволствие?
    Нещо не ви разбирам крехката логика... Или гледате твърде много романтични филми с разбити сърца, или нещо тотално се е объркало в представите ви.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Ако някой иска от мен само секс,има няколко варианта:
    -не го харесвам и не правя секс с него
    -и аз искам само секс с него,следователно правя
    -искам го за повече от секс - тогава може и да се навия само за секс,но си е мазохистично честно казано, при положение че имам чувства

Мега фен Аватара на Chacho
    Кво става, изведохте ли социалните формули или още ви се губят някакви коефициенти?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa Виж мнението
    Според мен няма смисъл. Ако мъжът е във фаза, в която иска само и единствено секс, така да бъде. Ако теб това те устройва - супер, ако ли не - намери си друг. Когато премине тази фаза, вече има смисъл да се пробваш.
    Хареса ми.
    Schhh! Hear the silence...

Голям фен Аватара на sneering
    Ако предизвикваш само секс в един мъж,значи или нищо друго не вижда в теб или му е нужна точно такъв вид връзка.

Колега, че то трети вариант има ли бе?

Голям фен Аватара на sneering
    Третия вариант е да е някакъв безчувствен абориген,който само знае да яде,сере и е*е

Мега фен Аватара на Chacho
    Без да се обиждаме на безчувствени аборигени!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Аз пък не съм съгласен, че "мъжете не се променят" (което предполага идеята, че си остават кретените, които са), а жените са по-възвишени и отдадени на еволюцията и усъвършенстването...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    всяка жена се е пробвала да промени мъж...ако има акъл в главата, не го прави явно и със скандали, а му изменя лекичко навиците, уж да "станат общи" на двамата

мъже съм се спряла да се опитвам да променям, по-лесно ми е върху себе си да поработя...като иска само секс, явно нищо друго не вижда в мен, но това пък не е повод да нямаш прекрасни чисто сексуални отношения с някого, но като цяло идеята да се пробваш да вържеш някой само със секс ми идва жалка, хубаво, като е само това, само това да е, ама да манипулаторстваш над някой точно след като е свършил е най-тъпото нещо на света, да не говорим, че не действа вече след като не си у тях/ той не е у вас
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Ако теб те устройва е ок.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Това са доста приятни отношения - получаваш най-важното (секса) и същевременно не ти се налага да ѝ търпиш простотиите, нито пък ти пука дали се ебе и с някой друг
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Повече от фен Аватара на DeHu
    Проблемът идва,когато двете страни искат различни неща,а това се случва често.Дори ако първоначално и мъжът и жената са решили да е само секс,често при жената се появяват чувства.Честно,дори най-''закоравелите'' момичета,които познавам имат някакви чувства към тези ,с които спят.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Абе, вие наред ли сте? Какво значи "отдаваш тялото си"?! Вие секс само заради мъжа ли правите?
    Тъкмо и аз това щях да кажа, нали и вие изпитвате удоволствие от цялата работа?

Това си е чист мазохизъм, ако не съм пределно наясно, че сексът ще си остане само секс изобщо не бих имала подобни "friends with benefits" отношения с някого. Независимо дали става въпрос за връзка или само за секс, двамата трябва да са с "еднакви" чувства- в смисъл или и двамата имат чувства един към друг, или никой не си въобразява, че това ще прерастне в нещо повече. (добре го обясних,хаха)
    А променянето на мъжа си е пълна глупост, това че някоя-си-там е спала с него един-два пъти, изобщо не и дава правото да му се меси в навиците и да му дава акъли как да си живее живота.

Супер фен Аватара на leadyflame
    Боли от това, да имаш нещо към човека с когото имате само сексуални отношения..... Надеждата е някъде там, че може да има и нещо друго, макар и казано и уточнено от другата страна. Балама душица съм....

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    получаваш най-важното (секса) и същевременно не ти се налага да ѝ търпиш простотиите, нито пък ти пука дали се ебе и с някой друг
    По правило е така,в действителност все някой нещо не е разбрал,както трябва.
    Поне в повечето случаи.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born