- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Само секс
Лично аз, когато търся секс - правя секс. Когато търся връзка - се хващам във връзка. Мисълта: "Аре, кво пък, ше се чукаме известно време, пък после ше се метнем от секс на връзка." ми е някак изключена.
Още повече пък тя да се опитва да ми промени мисленето и да превръща секса в обвързване? Заеби.
И вярвам, че голяма част от мъжете също са с това мислене. Ние ако търсим връзката ще си я поискаме.
Ами лично аз ПО ПРИНЦИП не правя секс, ако нямам чувства към момичето.
Няма смисъл да си губиш времето-мъж не може да се промени.Щом иска само секс,значи изобщо не му пука за нас.Така че аз лично изобщо не бих се занимавала да му пломеням начина на мислене.
Ами да, много по-лесно е.
Кой каквото желае, момиче. Ти си имаш своите чувства, той си има своето сексуално влечение. Няма виновни. Ясно е; той своето си го получава. Въпросът е такава връзка лично на тебе какво ти носи? Ако разочарованието е в повече, глупостта — безкрайна, скъсай синджира. За влюбения човек, обсебен от чара на другия, няма по-голяма трагедия от тая, да таи надежда, че любовта ще бъде споделена. Тогава влюбеният си въобразява, или чак вярва, че чувствата трябва на всяка цена да са споделени. Сам себе си наказва. Но ако смяташ, че плюсовете са повече, спокойно може да продължиш да „отдаваш“ тялото си. Неслучайно и двамата слагаме думата в кавички — знае се, че не го правиш насила.
„Според вас достойно ли е за момиче да дава тялото си на някого, само и само да е с него, да получи поне малко близост с въпросния?“ — питаш. — Като се посъветваш със своята съвест, тогава ще разбереш отговора на този въпрос.
Много ясно. Или ще гласувате или ще изпитвате удоволствие от секса.
Хайде да не казваме "жената", защото няма универсално правило, което да твърди, че ВСЯКА ЕДНА ЖЕНА постъпва по гореописания начин.
Аз когато имам чувства, изпитвам голямо желание за секс за свое собствено удоволствие. Как може да правя секс с някого, в когото съм влюбена и това да не ми носи удоволствие?
Нещо не ви разбирам крехката логика... Или гледате твърде много романтични филми с разбити сърца, или нещо тотално се е объркало в представите ви.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ако някой иска от мен само секс,има няколко варианта:
-не го харесвам и не правя секс с него
-и аз искам само секс с него,следователно правя
-искам го за повече от секс - тогава може и да се навия само за секс,но си е мазохистично честно казано, при положение че имам чувства
Кво става, изведохте ли социалните формули или още ви се губят някакви коефициенти?![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ако предизвикваш само секс в един мъж,значи или нищо друго не вижда в теб или му е нужна точно такъв вид връзка.
Колега, че то трети вариант има ли бе?![]()
Третия вариант е да е някакъв безчувствен абориген,който само знае да яде,сере и е*е![]()
Без да се обиждаме на безчувствени аборигени!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз пък не съм съгласен, че "мъжете не се променят" (което предполага идеята, че си остават кретените, които са), а жените са по-възвишени и отдадени на еволюцията и усъвършенстването...
всяка жена се е пробвала да промени мъж...ако има акъл в главата, не го прави явно и със скандали, а му изменя лекичко навиците, уж да "станат общи" на двамата
мъже съм се спряла да се опитвам да променям, по-лесно ми е върху себе си да поработя...като иска само секс, явно нищо друго не вижда в мен, но това пък не е повод да нямаш прекрасни чисто сексуални отношения с някого, но като цяло идеята да се пробваш да вържеш някой само със секс ми идва жалка, хубаво, като е само това, само това да е, ама да манипулаторстваш над някой точно след като е свършил е най-тъпото нещо на света, да не говорим, че не действа вече след като не си у тях/ той не е у вас
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Това са доста приятни отношения - получаваш най-важното (секса) и същевременно не ти се налага да ѝ търпиш простотиите, нито пък ти пука дали се ебе и с някой друг
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Проблемът идва,когато двете страни искат различни неща,а това се случва често.Дори ако първоначално и мъжът и жената са решили да е само секс,често при жената се появяват чувства.Честно,дори най-''закоравелите'' момичета,които познавам имат някакви чувства към тези ,с които спят.
Тъкмо и аз това щях да кажа, нали и вие изпитвате удоволствие от цялата работа?
Това си е чист мазохизъм, ако не съм пределно наясно, че сексът ще си остане само секс изобщо не бих имала подобни "friends with benefits" отношения с някого. Независимо дали става въпрос за връзка или само за секс, двамата трябва да са с "еднакви" чувства- в смисъл или и двамата имат чувства един към друг, или никой не си въобразява, че това ще прерастне в нещо повече. (добре го обясних,хаха)
А променянето на мъжа си е пълна глупост, това че някоя-си-там е спала с него един-два пъти, изобщо не и дава правото да му се меси в навиците и да му дава акъли как да си живее живота.
Боли от това, да имаш нещо към човека с когото имате само сексуални отношения..... Надеждата е някъде там, че може да има и нещо друго, макар и казано и уточнено от другата страна. Балама душица съм....
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn