.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Тема: Само секс

Hybrid View

Мега фен Аватара на babity
    Винаги има няк'во, макар и много дребно, желание да го промениш, да си стане твой, пък и макар да е просто да го научиш да не си хвърля чорапите по земята... Отдавна съм се отказала от връзките и наистина адски много ме отвращава цялата емоционалност на жените и прочее, но това е нещо, което не мога да изкореня напълно от себе си. Винаги след първите няколко пъти си има едно дребно очакване "ами ако звънне просто за да пием кафе". Но едно е сигурно - няма как да го промениш. Това не е "женски" филм. Единственото, което може да се промени са обстоятелствата... Да го завариш във фаза "мразя жените, искам да чукам всичко с дупка" и след време просто да улегне от афекта си и да си каже "защо пък не".

И когато споменах ,,да промениш мисленето му'' нямах предвид да промениш цялостното мислене на мъжа,а по-скоро да го накараш да се замисли дали секса е най-доброто което може да получи.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от kammi Виж мнението
    И когато споменах ,,да промениш мисленето му'' нямах предвид да промениш цялостното мислене на мъжа,а по-скоро да го накараш да се замисли дали секса е най-доброто което може да получи.
    И такъв човек ще е зрял за връзка ли?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    И такъв човек ще е зрял за връзка ли?
    Кво му пречи да бъде? Ако се поддава на плоските провокации на случайно момиче с претенции за манипулативност, със сигурност в пейзажа липсва зрялост. В случай че всичко стане по естествен начин, без изкуствени подтици/форсиране, говорим чисто и просто за поглеждане от друг ъгъл на случващото се.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Evterpa Виж мнението
    В случай че всичко стане по естествен начин, без изкуствени подтици/форсиране, говорим чисто и просто за поглеждане от друг ъгъл на случващото се.
    "да го накараш да се замисли дали секса е най-доброто, което може да получи"

Не мога да си представя зрял мъж, който да не знае в дадения етап от живота му какъв е отговора на тоя въпрос. Тва не зависи от момиченцето, което иска връзка с него. И аз сега не искам друго освен секс. Тва е обвързано с моето личностно израстване и връзките са ми на заден план. Под какъв по-различен ъгъл мога да погледна и още повече би ме провокирало някое момиче да погледна, че да променя нагласата си?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си