Компанията беше бившия ми клас (от гимназията) и около два часа се обсъждаше само това.
На една от съученичките ми и бяха предложили секс,а тя не одобрява секс без обвързване.
И се чудеше как да го накара да размисли,защото го харесвала много и не искала да го отхвърля напълно.
Не искаше съвети,а си знаеше нейното как да го промени при което моето мнение беше най-различно от всички други и най-неразбираемо за тях.
Съгласна съм с повечето от вас.
Казах,че ако се опитва да го накара да размисли и да иска да е с нея е все едно да му каже ,,ТИ трябва да се влюбиш в мен и да сме си заедно,защото аз съм влюбена в теб''. Аз не познавам даденото момче и съм съгласна,че има изключения никога не знаеш как ще се развият нещата.
Тя не му е пуснала и той първоначално се е дрънкал,но след това се е примирил.И сега тя си мисли,че има възможност да продължи да общува с него без да му пуска и ако случайнооо всичко се развие добре да тръгнат.
Но мисленето на момичето и като цяло целият разговор беше много объркан.
Пуснах темата,защото темата ми стана много интересна и исках да разбера и други мнения не толкова еднакви от тези,които бяха в дадената вечер.