Цитирай Първоначално написано от kaili_mir Виж мнението
Добре, а аз да питам момчетата, които са имали такива отношения с момичета - Какво ви е мнението за тях? Според вас достойно ли е за момиче да дава тялото си на някого, само и само да е с него, да получи поне малко близост с въпросния?

Аз съм имала такива отношения, с мой приятел ( дори приятел е силно казано, от една компания сме ) и то до скоро. Жалко е да искаш нещо повече, защото той, ако е искал е щял да ти предложи. Поне според мен. Наистина всеки може да се ''навие за нещо сериозно'', но е гадно да се надяваш за това. Аз лично свикнах и се примирих със ситуацията, но като се замисля - глупаво е да си ''даваш'' тялото на някой, който иска само това..
Кой каквото желае, момиче. Ти си имаш своите чувства, той си има своето сексуално влечение. Няма виновни. Ясно е; той своето си го получава. Въпросът е такава връзка лично на тебе какво ти носи? Ако разочарованието е в повече, глупостта — безкрайна, скъсай синджира. За влюбения човек, обсебен от чара на другия, няма по-голяма трагедия от тая, да таи надежда, че любовта ще бъде споделена. Тогава влюбеният си въобразява, или чак вярва, че чувствата трябва на всяка цена да са споделени. Сам себе си наказва. Но ако смяташ, че плюсовете са повече, спокойно може да продължиш да „отдаваш“ тялото си. Неслучайно и двамата слагаме думата в кавички — знае се, че не го правиш насила.

„Според вас достойно ли е за момиче да дава тялото си на някого, само и само да е с него, да получи поне малко близост с въпросния?“ — питаш. — Като се посъветваш със своята съвест, тогава ще разбереш отговора на този въпрос.