- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вечният въпрос.
Здравейте! Реших да направя един вид "запитване" , не че ще правя нещо за себе си - нищо подобно , искам просто да сравня мненията ви с моето... Та , т.нар. от мен "Вечен въпрос" , е - На каква възраст трябва младите да започнат половия си живот? Според мен - след като навършат пълнолетие + това - реших и аз да публикувам тема, защото не бях го правил досега. Не ме хейтвайте , критикувайте ме , но не ме хейтвайте. Просто питам , да видя мислите ли като мен.
оф банално ми е вече
в тоя раздел едни и същи неща
chykai се когато искаш!
Вечният отговор-когато те си решат...всеки преценява сам за себе си
Ivaaaaa - казах да не ме хейтите. Не гледам кой какви ги пуска (за теми говоря). По - добре да не беше писала тук.
Е можеше и без "Чукай се когато искаш!". Пиши ми в другата тема , ако искаш.
Който когато си прецени.
Не се кефя на 13 годишни пикли, които са се отворили. Но до пълнолетие да се чака ми идва малко в повече. Хормините си казват думата.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
marilyn - Те че си я казват , казват си я , обаче има и някои , които не са правили (като мен) и мислят да чакат (то и да чакам , и да не чакам , няма и да правя , сигурно). А за тея 13 - годишните - те духат на разни чички зад ъгъла , в гаража и къде ли още не... За пример , една 15 - годишна такава от моя град - Rabalka. Виж я в темата за Поправителните изпити.
Кой когато реши. Ама чак да чакаш пълнолетие малко...
Когато знаят за какво се използват презервативите, както и че не се забременява от свирка. Например... От женска гледна точка има два варианта. Когато имат супермегагигатурбоултра сериозна връзка... т'ва е идеалния вариант. Втория е за такива, както бях аз, изостанали и ми се вижда прекалено идеален, та ще си го запазя за мен.
Не всички, които са девствени на 18+ са ''чакали''. Имам приятелка, супер мацка е, която е на 20 и още не се е влюбвала, съответно и не е правила секс, което пък й е последен проблем. Обратно на всички предразсъдъци, няма проблеми с общуването, всичко й е наред, но късмет...
Няма абсолютно никакво значение възрастта, ако човек е запознат с това, което прави и е сигурен, че го иска, а не се води по акъла на някой друг - било то гадже или приятели.
И спря да се върти за миг земята..
Добре, дори да кажем, че твоята приятелка не е чакала пълнолетието, а Човекът, все пак това момиче е на 20 и не е правила секс. Тя е неопитна, не знае какво ѝ харесва в секса, сигурно като прави секс ще има притеснения като всеки човек в началото и тн. и тн... Странно ми е да минаваш през тия тийн трепети, ако мога да ги нарека така, а да си на 20. (аз съм също на 20, да уточня)
И другото е, че човек има нужда от секс. Ясно ми е, че всеки има различна потребност, но аз имайки предвид моята... тя е постоянна. Затова рядко съм оставала без сексуален партньор, дори когато не съм във връзка. Защото е нормално на 20 години да ти се прави секс като за последно.
Авторе, тя Рабалка според мен си е фейкче, но лошото е, че има в днешно време много такива момиченца в реалността.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз я подозирам , че е фалшива , но има много такива , като нея... Е защо се проебавате от толкова ранна възраст?
Е толкова ли не могат да изчакат до 18 - годишна възраст?
Стига да си сексуално образован.. 9 години мисля, че е подходяща възраст![]()
![]()
![]()
Когато си образован достатъчно и го искаш ти, а не защото някой от приятелите ти е казал "виж какво изпускаш" или "ти си смотана, щото си девствена, хаха".
-.-
*сън*
За последното мнение се отнася - виж , аз не питам за себе си , няма да правя скоро , просто искам да чуя разбиранията на всеки.
Как на... там на колкото за първи път прави секс, разбра, че точно това е ревът на нагона и точно секс ти се прави? 'Щото до тоя момент не си била правила и... интересно ми е, как разбирате, че ви се иска нещо, което никога не сте правили, майна. Все едно на мен сега да кажа, че ми се яде нещо, което никога не съм яла, баси... Всичко опира толкова до нагласа...
На мен ли говориш?! Е - нагласа , нагласа - то някои може да се "нагласят" и на 12.
И смяташ, че щом станеш на 18 изведнъж ставаш готов да правиш секс? Bullshit, човек, събуди се, животът не е компютърна игра на която като достигнеш 18-то ниво отключваш умението "секс"...Всеки отговаря сам за себе си, аз лично смятам, че трябва да го направиш когато сам го пожелаееш, когато изпиташ нуждата и се чувстваш физически готов (и естествено когато натрупаш необходимата сексуална култура), а не за газария и хвалене пред връстниците, за да изглеждаш "по-зрял" в техните очи.
П.П. babity - разбира се като ти се прави , повярвай ми. Това си е физиологическа нужда. Както разбираш, че ти се яде, така разбираш и че ти се ебе ; )
--------------------------------------------------------