.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 85
    Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Виж мнението
    И защо трябва да бърза да го направи на 16 момичето?! Вие като се развратни личности - аз не съм.
    Написах, че никой не казва че трябва да бърза, ама кой да прочете.

Нека поставим въпроса така: ако приемем, че на 16 има гадже от примерно 1 година, с когото иска да прави секс, и е достатъчно образована относно това какво трябва да прави по време на секс за да се пази, защо да чака до 18?

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Брат главно пиша тук да се лигавя, но сега ще ти обясня как седят нещата:
    За теб 1 нещо е хубаво, когато го правиш както ти го усещаш, нали?
    За теб на 16 е рано и е избързване, но за мен (Пешо,Гошо,Ива,Петя) не е. Ние се чувстваме достатъчно зрели за да правим секс и да обогатим нашата сексуална култура.
    Не е важно на колко си години, а е важно колко си зрял и отговорен към това което правиш.
    Някои хора смятат, че е по-добре да имат малко натрупан опит преди сериозна връзка, а не да са "хванати от гората"
    Всеки си има свое собствено мнение - за теб е избързване, а за нас е настъпил моментът.
    И не е до развратна личност или не. Това е до вътрешно усещане

Значи можете да ставате майки и бащи на 16 - 17 , така ли?

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Ти изпадаш в 2те крайности - Или не трябва да се прави секс, или трябва да се забременява?

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Който когато си прецени да прави секс.Някои хора наистина по-рано решават,че искат да започнат.И какво от това?
    Всеки си решава и това е...

Мега фен Аватара на Chacho
    void Answer()
    {
    int n=18;
    while (true)
    {
    cout<<"E ne moje li da izchaka do "<<n<<"?";
    n++;
    }
    }
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Е като го направи и какво?! Това ли е целта в живота?
    Абе ти добре ли си? Искала съм- направила съм го. НЕ ми е цел в живота, просто ми е нужда и удоволствие.

Много "моралисти" се навъдиха в тоя форум.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на babity
    Започвам да си мисля, че авторът търси някакво успокоение за това, че не го е направил "навреме". Това е адски грешно. Това се опитвах да обясня преди н поста... Не е чак от такова значение какви са цифрите, важното е да можеш да понесеш отговорност за действията си. И като казвам отговорност, освен да можеш да отделиш 30 стинки за презерватив, имах предвид и моралната отговорност, пред себе си най-напред. Независимо дали си на 11 и половина или на 31 и половина да си с ясното съзнание кой си, къде се намираш и да не чувстваш нужда да се оправдаваш пред хората. Ако могат да понесат емоционалния "заряд" от един сексуален контакт и на 12 да го правят... 'Щото иначе като се изпадне в драмата "'ма той, видиш ли, ме излъгА" или "въх, 'ма те хората с'а ш' си кажат, че съм курве" и става страшноооо.

Мега фен Аватара на Rabalka
    . А за тея 13 - годишните - те духат на разни чички зад ъгъла , в гаража и къде ли още не... За пример , една 15 - годишна такава от моя град - Rabalka. Виж я в темата за Поправителните изпити.
    Айди само да ми кажеш от каде разбра, че духам на чичковци зад ъгала?Тва че ме кефи да правя свирки е така, но не духам на чичковци.Ясно, А?

Не казвам за теб. Плюс това - и на мен ми се иска , но се спирам.

То аз и да не се спирах , нямаше да съм го направил досега по една проста причина , но няма значение.

Кой когато се чувства готов ...

Е ако никога не се чувства готов?

Е ако никога не се чувства готов?
    Кво точно искаше да питаш с тоя въпрос, щото отговорът му е очевиден?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Е ако никога не е готов , а му се прави (един вид така да го кажем)?

Голям фен Аватара на TIFOSO
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Не всички, които са девствени на 18+ са ''чакали''. Имам приятелка, супер мацка е, която е на 20 и още не се е влюбвала, съответно и не е правила секс, което пък й е последен проблем. Обратно на всички предразсъдъци, няма проблеми с общуването, всичко й е наред, но късмет...

Няма абсолютно никакво значение възрастта, ако човек е запознат с това, което прави и е сигурен, че го иска, а не се води по акъла на някой друг - било то гадже или приятели.
    +1

Мега фен Аватара на Lilanda
    Не разбирам какво толкова я човъркате тая тема. Всеки сам си преценя кога, къде, с кой. Какви са тея работи "Станка си е направила сефтето на n(<18 ) години, ама Пешо мисли, че е избързала, 'щото трябва да е навършила пълнолетие."..Кой когато реши, тогава. Т'ва е!

Е ако никога не е готов , а му се прави (един вид така да го кажем)?
    От една страна можем да кажем, че когато решиш да действаш заради желанието си да го направиш, значи си се почувствал готов.

От друга - сексът се обсъжда постоянно, всеки го е премислял, хората рано или късно стават готови за това, трудно ми е да си представя човек вечно да не се чувства готов.

Та, ако е готов, ще го направи, ако не е, ще си остане с желанието докато не преодолее проблема си.

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Искало му се, ама си поставял сам бариери, преди 18 не било законно... Леле
    Трудно ми е да повярвам, че не тролиш, адски консервативно мислене.
    За мен е о'к след 16 примерно, но ако на 15 ти се иска, знаеш какво правиш, съответно и имаш сексуална култура не виждам проблем. След 20-21 ми е странно, обаче аз не съм представителна извадка, нито мнението ми е меродавно.

Който когато си прецени и все пак с мярка.
    Лично за мен най - подходящата възраст е между 16 и 19 години.

Тъп/а си.
    |DC -Wild#Cat!!♥

^ Това към мен ли беше ?! О.О

Явно не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си