- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вечният въпрос.
Отговарям по същество:
1) Не преди 16 години.
2) Не преди да поискаш именно с този човек да се слеете в едно (да се влюбиш).
Това е идеалният вариант, разбира се. На тийновете така им бушуват хормоните, че едва ли има нещо друго, което да ги интересува повече в тази възраст.
Последно редактирано от procter : 07-17-2013 на 09:33
Е да де , ама те някои го правят и преди 16 и (уж) не съжалявали.
Абе, какво да ти кажа. Повечето младежи започват да водят сексуален живот най-вече, за да не изостанат от връстниците им, които им се подиграват и прочее. Ама на тази възраст все още не си наясно защо точно го правиш, знаеш само, че искаш да го правиш. Някак си автоматично ставаш "голям"То не е да съжаляваш след това, как да съжаляваш за нещо, което не знаеш какво е?
Източник: Личен опит. Аз разбрах какво е секс едва след като се влюбих за пръв път. Иначе бях на 14 някъде, когато започнах. Това ако е секс, аз съм Мистър Вселена. Ех, младост...![]()
Е аз съм точно сега на 16 и не съм правил и не ми пука , дали ще ме подиграват , или не. То не че някога ще правя , де...
Как така? Защо да не правиш?
Попринцип 16-17 г., но то си идва отвътре. Когато се почустваш готова и когато си сигурна![]()
twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii