.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 85 от общо 85
    Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Отговарям по същество:
    1) Не преди 16 години.
    2) Не преди да поискаш именно с този човек да се слеете в едно (да се влюбиш).

Това е идеалният вариант, разбира се. На тийновете така им бушуват хормоните, че едва ли има нещо друго, което да ги интересува повече в тази възраст.
    Последно редактирано от procter : 07-17-2013 на 09:33

Е да де , ама те някои го правят и преди 16 и (уж) не съжалявали.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Абе, какво да ти кажа. Повечето младежи започват да водят сексуален живот най-вече, за да не изостанат от връстниците им, които им се подиграват и прочее. Ама на тази възраст все още не си наясно защо точно го правиш, знаеш само, че искаш да го правиш. Някак си автоматично ставаш "голям" То не е да съжаляваш след това, как да съжаляваш за нещо, което не знаеш какво е?
    Източник: Личен опит. Аз разбрах какво е секс едва след като се влюбих за пръв път. Иначе бях на 14 някъде, когато започнах. Това ако е секс, аз съм Мистър Вселена. Ех, младост...

Е аз съм точно сега на 16 и не съм правил и не ми пука , дали ще ме подиграват , или не. То не че някога ще правя , де...

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Как така? Защо да не правиш?

Е пиши на ЛС.

Голям фен Аватара на explosion_
    След 10 години, девствено момиче на 10 ще е хит.

Цитирай Първоначално написано от explosion_ Виж мнението
    След 10 години, девствено момиче на 10 ще е хит.
    То и сега има случаи , дето на 8 се е проебала с двама наведнъж.

Попринцип 16-17 г., но то си идва отвътре. Когато се почустваш готова и когато си сигурна
    twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Който когато си прецени.
    Не се кефя на 13 годишни пикли, които са се отворили. Но до пълнолетие да се чака ми идва малко в повече. Хормините си казват думата.
    Съгласна съм.
    Пък и чак до пълнолетие,особено за днешните тийнове си е бая време.Индивидуално е,което не значи,че трябва да започнеш от 13-14 годишна възраст.Повечето го правят,защото е модерно,но пък е и излагация според мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си