- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Клинчета, а-у :3
Виждам вече всяко момиченце с някакъв клин или от тия, които са като клинове, но от тия по-бляскавите, не знам как се казват… та, въпросът ми е някои може ли да ми даде някакво логично обяснение какво красиво има в това да отидеш на даскало с подобен клин и п*тката ти да се вижда отвсякъде? виждам, че дори и 13-годишните започнаха с тия клинчета, ама вече става банално, пък и на даскало е малко… как да кажа… на тия момиченца не и им ли е малко кофти, като се замислят, че цяло даскало им гледа… ахъм.
Иначе нямам нищо против тия клинчета, млинчета, ама примерно на даскало всеки ден така… малко кофти работа. ^^ Вие какво мислите, приятели?
P.S.: Нарочно темата е в този раздел. Сами се досетете защо. ^^ Пък и мисля, че тук е най-подходящото ѝ място, а и съм виждал и други подобни теми… та така.
Има добри попадения... особено задника - как се очертава и си е секси, но за излизане, дискотека - ок, ама в училище наистина е малко.. slutty, все едно си го просиВъв фитнеса идва едно такова пиче на 20-22 и винаги е с клинче - мотивира ме!
Ти остай, при нас даже и нацепените мъжаги почнаха да носят клинчета. Пък и е удобно, като не ви харесва - не гледайте.
Не знам как не ги е срам. Малко е курвенско, всичко ти се очертава, ама поне е радост за очите. (поне за моите) :Д
идеални са си.. Някое слабо, стегнато момиче с такъв клин изглежда перфектно. Друг е въпроса, че всякакви дебелани почнаха да ги носят и да се мислят за неповторими. Пълен ужас, от къде самочувствие да сложат подобно нещо.
Мода е и повечето я следват.
По-малките момичета като 12-13 годишните едва ли ги слагат с цел да предизвикват погледи,но по големите със сигурност.
Страшно грозно нещо са тези клинове, до сега не съм виждала някоя, на която такъв клин да и стои добре, освен ако не се носи с някоя по-дълга туника.
Аз не мога да разбера защо ги носят по улиците. Да ходят да си тренират с такива клинчета, ок. Но по улиците разбирам само ако е с дълга туника, която да ѝ покрива задника.
Има някои момиченца, на които добре им стои... ама като видя прасе, обуто в клин и о.O
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
не е грозно, стига да имаш хубаво тяло и да знаеш с какво да го облечеш
аз понякога обличам и не мисля, че съм курва омгг
просто трябва да го съчетаеш правилно
Абе не е грозно, друг е въпроса, че не е за всички. Трябва да имаш хубаво и стегнато тяло, за да ги носиш.
И на мен ми е интересно защо толкова държат да си показват сливките навсякъде, ама не ми пречат, стига да не съм с тесни дънки.
И аз донякъде се дразня, навсякъде около мен да обикалят сливкиЕдно такова провокативно ми се струва..
А пък като е някоя дебела и НАДЕНЕ клина.. направо ми се повръща, няма ли кой да им каже на тия, че тези неща не са за хора тежащи 120 кила, бате...![]()
Одобрявам го това клинче в много редки случай за, който ме мързи да изброявам.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Аз по физкултура си играя по шорти-клин и си развявам пакета пред всичките момичета. Досега недоволни е нямало.
Безкрайно са ми смешни позьорите, които уж не харесват едно нещо, ама бият чикии на него.
Да, за теб говоря.
Вие гейове ли сте бе? Знаете ли колко им се точим на яките мацки със стегнати задничета и клинчета тука.. Секси, провокативно = яко
МОмичетата с готини дупенца да не се притесняват да излизат така :*
Всеки ще си излиза и показва каквото си иска. Ходете с пуловери - завиждащи дебелани!
И аз съм съгласна с някои мнения по-горе, но какво му е лошото на това да обуваш клин?
Особено ако имаш стегнато и хубаво тяло, можеш само да го подчертаеш с този вид дрехи.
Също така модата напоследък е да обличаш онези асиметрични блузи/туники които са по-дълги отзад, за да се прикрива именно дупето. Ако някой иска да го покрие винаги може да си купи едно такова. И не са скъпи.
Отделно съм съгласна за това, че само по-слабички момичета (нямам предвид анорексички, а нормални) трябва да обличат такива клинчета, защото съм сигурна, че на никой няма да му е приятно да гледа сланини да изкачат от тях. И аз самата не го харесвам.
*сън*
И мен ме кефят клинчетата, но нямам много.Не виждъм нищо лошо във тях.
Аз пък си харесвам тялото, нося докато спортувам, но да изляза навън с клин.. не.
Наистина ми изглежда супер грозно. Да вървиш сред хората (млади, възрастни, всякакви) и да ти се описва всяка една извивка.
Някак си не ми се вписва. Според мен да излезеш само по клин - е да искаш да привлечеш вниманието на всички върху задните си части. И после защо имало чикибойци и педофили..
А да не говорим за дебелите момичета, които без никакво притеснение си джиткат по клин. И им се тресе всичко... а те се имат за секси. Без коментар![]()
Всичко е за позата, за да привлекат внимание, гадното е, че не само момичета с хубави тела ги носят. Ужасно е да видиш някакво момиче със сланинест задник да се разкарва в такова нещо ...Може да е удобно, но някои хора трябва да се усещат малко повече кое им стои добре и кое не ....
--------------------------------------------------------
Аз попринцип хода само с клинчета обаче обличам туника за да не ми се вижда нищо